Ξεκινούν οι προετοιμασίες της παρέλασης στη Βοστώνη

Το τμήμα των ομογενών ευζώνων της Ομοσπονδίας Σωματείων Νέας Αγγλίας. Διακρίνεται ο αρχηγός τους κ. Δημήτρης Παπασλής, πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Φωτογραφία αρχείου: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούκος.

Του Θεοδώρου Καλμούκου.

ΒΟΣΤΩΝΗ. Ξεκινούν από την Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας οι προετοιμασίες για την ετήσια παρέλαση του Ελληνισμού για την απελευθέρωση της Ελλάδος, η οποία θα γίνει φέτος την Κυριακή 30 Απριλίου. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της παρέλασης, επελέγη η συγκεκριμένη ημερομηνία με την ελπίδα ο καιρός να είναι καλός. Υπενθυμίζουμε ότι η παρέλαση του 2016 ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 7:30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί πανομογενειακή συνέλευση της Ομοσπονδίας στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, ανάμεσα στα θέματα της οποίας συμπεριλαμβάνεται και η διοργάνωση της παρέλασης.

Η Ομοσπονδία κάνει έκκληση στα σωματεία και τους συλλόγους που την συγκροτούν να παρευρεθούν στην πανομογενειακή συνέλευση, ενώ προσκαλεί τους συλλόγους που δεν είναι μέλη και επιθυμούν να γίνουν να επικοινωνήσουν με τον ταμία της Ομοσπονδίας κ. Τάκη Λαμπρόπουλο στον τηλεφωνικό αριθμό (781) 462-5366 ή να απευθυνθούν στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μιλτιάδη Αθανασόπουλο και στο συμβούλιο το βράδυ της Τετάρτης κατά τη συνέλευση.

Την Παρασκευή 28 Απριλίου θα γίνει η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση στο κυβερνείο της Μασαχουσέτης για την εθνική γιορτή της Ελλάδος, και στη συνέχεια η δεξίωση στο Γενικό Προξενείο το οποίο ως γνωστόν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κυβερνείο επί της οδού Beacon Street. Tο Σάββατο το βράδυ 29 του μηνός θα γίνει το επίσημο δείπνο και η απονομή των υποτροφιών.

Το τμήμα των ομογενών ευζώνων υπό την αρχηγία του κ. Δημήτρη Παπασλή, πρώην προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων, θα σκορπίσει και φέτος περηφάνια και λεβεντιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *