Οι δημιουργίες Ελληνα κοσμηματοποιού εντυπωσίασαν το πριγκιπικό ζεύγος

Πηγή: www.patrickmavros.com.

ΛΟΝΔΙΝΟ. Οι δημιουργίες ενός ελληνικής καταγωγής κοσμηματοποιού, του  Πάτρικ Μαύρος (Patrick Mavros) έχουν εντυπωσιάσει τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Ουίλιαμ και Κέιτ, επεσήμανε σε άρθρο της η Daily Mail.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, που έκανε επισήμανση στην αγάπη που έχει για την Αφρική το πριγκιπικό ζεύγος, ο στενότερος φίλος του Ουίλιαμ και της Κέιτ αγόρασε δώρο για τη γέννηση τότε του γιου τους, πρίγκιπα Γεωργίου, μία ασημένια φιγούρα αφρικανικού ζώου.

Το δώρο αυτό ήταν από τον σχεδιαστή, Πάτρικ Μαύρος, ο οποίος έχει καταστήματα στο Λονδίνο, το Χαράρε (Ζιμπάμπουε) και στον Μαυρίκιο.

Η Δούκισσα, σύμφωνα πάντα με το άρθρο, είναι για καιρό «οπαδός» του – τον ανακάλυψε όταν σχεδίαζε κοσμήματα στο Jigsaw και αγόρασε σκουλαρίκια σε σχήμα κροκόδειλου αξίας 70 λιρών, άλλα αξίας 150 λιρών και ένα μενταγιόν ελέφαντα αξίας 250 λιρών  – και έχει πάει με την μητέρα της και την αδερφή της στο κατάστημά του στην Fulham Road.

Τώρα συνέστησε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι στο σχεδιαστή και εκτιμάται ότι με το σύζυγό της κάνουν συλλογή τις μινιατούρες της εταιρίας για να διακοσμήσουν το διαμέρισμά τους στο Kensington Palace.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *