Ολα εδώ πληρώνονται τελικά

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ειδική πρεμιέρα για τον πολιτικό κόσμο του νέου έργου «Θεέ μου, τι σου κάναμε» του Λάκη Λαζόπουλου, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015. (EUROKINISSI)

Δεν χαίρομαι. Αντίθετα λυπάμαι αλλά υιοθετώ πλήρως αυτό που έγραψε η κυρία Ρέα Βιτάλη στο «Protagon», για τον ταλαντούχο Λάκη Λαζόπουλο που δήλωσε ότι ζει σε σπίτι 40 τ.μ., τον οποίο καλεί να αφήσει τις κλάψες. «Ο καθένας και ο καναπές του. Εκμεταλλεύτηκε τα ρηχά των ανθρώπων. Τώρα, Λάκη μου, στα βαθιά»!

Εχει δίκιο η κα Βιτάλη. Για χρόνια στήριξε τη σάτιρά του σε φτηνή πολιτική αντιπολίτευση των προηγούμενων κυβερνήσεων. Και είπαμε εντάξει, θα τα «χώσει» και στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όταν έγιναν αυτοί κυβέρνηση. Κι είπαμε, εντάξει υπομονή θα δει και τα δικά τους χάλια. Δυστυχώς τα έβλεπε όλα μέλι γάλα και στην αρχή και μετά. Μέχρι που άρχισαν και οι πιο πιστοί του θεατές να τον εγκαταλείπουν. Και στο θέατρο…

Τώρα σίγουρα είναι αργά για δάκρυα. Γιατί σάτιρα με τον πόνο του κόσμου δεν κάνεις, αν δεν αποδίδεις τουλάχιστον τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Α.Π.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *