Ολα ρευστά για το νέο πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ

Το αφεντικό της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου θα είναι ένας από τους υποψήφιους για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ στις εκλογές που θα γίνουν την Τρίτη (16/4).(φωτογραφία Ευρωκίνηση)

Σε σκληρό πόκερ εξελίσσεται το θέμα του διαδόχου του Βαγγέλη Μπαταγιάννη στην προεδρία της Σούπερ Λιγκ. Λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ την Τρίτη (16/2) όπου βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη και η εκλογή νέου προέδρου, το τοπίο παραμένει θολό καθώς τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ φέρονται να στηρίζουν τους δικούς τους υποψήφιους, Μηνά Λυσάνδρου και Μάκη Γκαγκάτση αντίστοιχα και δεν προχωρούν στην στήριξη ενός υποψηφίου κοινή αποδοχής.

Την Δευτέρα (15/4) έγινε γνωστό ότι οι δυο «Δικέφαλοι» θα στηρίξουν την υποψηφιότητα του μεγαλομετόχου τηυς Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, όμως στην πορεία της ημέρας κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε.

Αν έστω στο… παρά πέντε δεν βρεθεί κοινά αποδεκτή υποψηφιότητα που θα είναι είτε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είτε η Κάτια Κοξένογλου από πλευράς Ατρομήτου, η εκλογή νέου προέδρου της Σούπερ Λιγκ πιθανότατα θα εξελιχθεί σε μονομαχία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει τον τελικό νικητή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ανοίξε τα χαρτιά του για την στάση που θα κρατήσει στο συγκεκριμένο θέμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available