Ομιλία του επιχειρηματία και καθηγητή Ανδρέα Παναγή στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ν.Ι.

Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ, Μιχάλης Κακιάς.

Του Μιχάλη Κακιά.

ΝΕΑ ΙΕΡΣΕΗ. Με ομιλητή τον επιχειρηματία και καθηγητή Πανεπιστημίου Ανδρέα Παναγή διεξήχθη το συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Νέας Ιερσέης την Πέμπτη 2 Μαρτίου στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων EisnerAmper στην πόλη Iselin. Με θέμα:«O δρόμος προς την επιχειρηματικότητα – Γνωρίστε τις πέντε αρχές για επιτυχία» ο κ. Παναγής προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον του κοινού αναλύοντας βασικές μεθόδους επιτυχημένης επιχειρηματικότητας.

Μέσω «Εθνικού Κήρυκα» συμβουλεύει και προτρέπει τους ομογενείς να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση και να μην αφήσουν το φόβο να τους αποτρέψει από την επίτευξη των στόχων τους. «Ο χώρος των επιχειρήσεων προσφέρει άπειρες ευκαιρίες για επιτυχία και όλοι πρέπει να πειραματιστούν και να τον εξερευνήσουν. Φυσικά υπάρχουν δυσκολίες και κίνδυνοι αλλά αξίζει η προσπάθεια, μία αρχή έστω και αποτυχημένη μας κάνει σοφότερους. Αντίθετα, οι φοβίες δεν οδηγούν ποτέ τον άνθρωπο στην επιτυχία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγής.

Από αριστερά: Μιχάλης Χατζηλουκάς, πρόεδρος Εμπορικού Επιμελητηρίου, Αγάπιος Κυρίτσης, μέλος του Επιμελητηρίου, Ανδρέας Παναγής επιχειρηματίας – καθηγητής πανεπιστημίου και Κωνσταντίνος Ιωάννου πρόεδρος των νέων επαγγελματιών του Επιμελητηρίου. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ, Μιχάλης Κακιάς.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Μιχάλης Χατζηλουκάς ευχαρίστησε τον κ. Παναγή για τη συμμετοχή του όπως και τους παρευρισκόμενους για το έντονο ενδιαφέρον που έδειξαν. «Πρόκειται για έναν πολύ επιτυχημενο επιχειρηματία με προσωπική εμπειρία στην κατασκευή και πώληση εταιρειών στο χώρο του μάρκετινγκ, επικοινωνίας, παροχής υπηρεσιών, τεχνολογίας και εξαίρετο καθηγητή στα πανεπιστήμια Fairleigh Dickinson και Drew. Ηταν μεγάλη μας τιμή και χαρά που δέχθηκε την πρόσκληση να διδάξει και να συμβουλέψει νέους και παλαιούς ομογενείς επιχειρηματίες» ανέφερε ο κ. Χατζηλουκάς.

Από αριστερά: Ανδρέας Αναγνώστος, Θεόδωρος Ευγενιάδης, Νικος Παναγιωτάκης, Γιώργος Χριστουδούλου και Δημήτρης Τζανής. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ, Μιχάλης Κακιάς.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου, πρόεδρος των νέων επαγγελματιών του Επιμελητηρίου, τόνισε στον «Ε.Κ.» ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 200 μέλη στο σύλλογο ηλικίας από 18 μέχρι 35 χρόνων, αριθμός που διαρκώς μεγαλώνει, με σκοπό του συλλόγου την παροχή συμβουλών και γνώσεων, προστασίας των επιχειρήσεων, εξεύρεσης εργασίας σε συναδέλφους και πολλά άλλα, ενώ ευχαρίστησε και τον κ. Παναγή για την τιμή που τους έκανε.

Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ, Μιχάλης Κακιάς.

Η κ. Μαρία Μανταλάμη, ανέφερε ότι στο Εμπορικό Επιμελητήριο Νέας Ιερσέης υπάρχουν 300 μέλη με κύριο στόχο την προώθηση, διαφύλαξη και προστασία των ελληνικών επιχειρήσεων, την αλληλοβοήθεια μεταξύ των συναδέλφων με αίσθημα αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ τους.

Τέλος, ο κ. Δημήτρης Τζανής δήλωσε στον «Ε.Κ.» ότι σκοπεύει πολύ σύντομα να ξεκινήσει τη δική του δουλειά στον τομέα της στρατηγικής διοίκησης επιχειρήσεων και για το λόγο αυτό παρευρέθηκε στο συνέδριο έτσι ώστε να εμπλουτίσει τις γνώσεις του από τον καθηγητή κ. Παναγή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available