Η ομογενής Γεωργία Αλεξίου σκοτώθηκε σε τροχαίο, όπως και ο σύζυγός της 5 χρόνια πριν

H Γεωργία Αλεξίου. Φωτογραφία ευγενική παραχώρηση της οικογένειας.

ΠΟΡΤ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η ομογενής Γεωργία Αλεξίου (Georgia Alexiou) έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, μετά από τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη το βράδυ της 10ης Ιουνίου.

Ηταν 78 χρόνων και η τραγική ειρωνεία είναι πως 5 έτη πριν είχε χάσει και τον σύζυγό της σε τροχαίο.

Οπως έγινε γνωστό, το τροχαίο έγινε κοντά στην εκκλησία του Αρχάγγελου Μιχαήλ του Πορτ Ουάσιγκτον, όπου θα πραγματοποιηθεί και η κηδεία της, την Παρασκευή 15 Ιουνίου.

H αδερφή της εκλιπούσας, Χριστίνα Κοράκη (Christina Korakis), μίλησε στον «Ε.Κ.», αναφέροντας ότι η Γεωργία οδηγούσε σύμφωνα με τους κανόνες κυκλοφορίας. Ενα φορτηγό με τρέιλερ βγήκε από το πουθενά και χτύπησε το αυτοκίνητό της, καταστρέφοντάς το εντελώς.

Η ομογενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Την έβαλαν σε μηχάνημα υποστήριξης ζωής, αλλά η κατάστασή της ήταν τόσο άσχημη, που τελικά την αποσυνέδεσαν και απεβίωσε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου.

Η κ. Κοράκη είπε ακόμη στον «Ε.Κ.» πως η Γεωργία Αλεξίου είχε καταγωγή από τα Καστέλλια Φωκίδας. Καταλυπεί την κόρη της, Δήμητρα και τον σύζυγο αυτής, Jay Rushin, καθώς και τον εγγονό της, 3,5 χρόνων. Επίσης την Χριστίνα Κοράκη και τον σύζυγό της, Γιώργο, με τα παιδιά τους. Τους κουμπάρους της, συγγενείς και φίλους σε ΗΠΑ και Ελλάδα.

Οπως ανέφερε ακόμα η κ. Κοράκη, το ζεύγος Αλεξίου έχασε έναν γιο, 25 χρόνια πριν.

«Σύμφωνα με τις αρχές», έγραψε το «Patch Port Washington», «ένα φορτηγό με τρέιλερ έβγαινε από τον 999 W. Shore Road, τη διεύθυνση του Solid Waste Management Authority Transfer Station της πόλης του North Hempstead’s και επιχείρησε να κάνει στροφή αριστερά όταν το όχημα χτυπήθηκε από μία Mercedes Benz του 2018 στις 9 μ.μ.».

Η Γεωργία Αλεξίου, οδηγός της Mercedes υπέστη «πολλαπλά τραύματα», σύμφωνα με το ίδιο μέσο, που επεσήμανε ότι ο οδηγός του φορτηγού, ένας 60χρονος άντρας, δεν αναφέρθηκε να έχει κάποιο τραυματισμό από τη σύγκρουση.

Η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος συνεχίζεται.

Το προσκύνημα για την Γεωργία Αλεξίου θα λάβει χώρα την Παρασκευή 15 Ιουνίου, 9-11 π.μ., στον ιερό ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στο 100 Fairway Drive, Port Washington, NY, όπου θα γίνει και η κηδεία έπειτα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available