Ομολόγησε το φόνο της συζύγου του ο Σύρος

Φωτογραφία: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Μετά από ομολογία του 42χρονου Χουσεΐν Φαρούχ, ότι αυτός σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του, οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου συμπληρώνουν τα κομμάτια του παζλ της υπόθεσης, ώστε να παραπέμψουν σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου τον συζυγοκτόνο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι ανακριτές χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους, πέρασαν από εξαντλητική ανάκριση τον 42χρονο καταφέρνοντας να τον «λυγίσουν» και να παραδεχθεί πως αυτός σκότωσε την σύζυγο του, αρνούμενος όμως ότι επρόκειτο για προμελετημένο έγκλημα.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος ομολόγησε πως είχε μεταβεί στην οικία της εν διαστάσει συζύγου του, στην οποία εισήλθε με το αντικλείδι που είχε στην κατοχή του, όπου την εντόπισε να κάθεται στον καναπέ με άγνωστο του άντρα, ο οποίος όπως είπε, μόλις τον είδε έφυγε. Ακολούθως, σύμφωνα πάντα με το σενάριο του, ισχυρίστηκε πως άρχισε να συζητά έντονα με την 31χρονη εν διαστάσει σύζυγο του, ενώ στη συνέχεια «θόλωσε» και άρπαξε ένα μαχαίρι, με το οποίο την μαχαίρωσε.

Το εν λόγω μαχαίρι ήταν αυτό που εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων της κουζίνας, πράγμα το οποίο επιβεβαίωσε ο ίδιος στην κατάθεση του.

Ωστόσο, σε ότι αφορά τον ισχυρισμό του ότι «θόλωσε γιατί βρήκε τη σύζυγο του με άλλο άντρα», οι ανακριτές διεξάγουν έρευνες για να διαπιστωθεί κατά πόσο υπήρχε τρίτο πρόσωπο στην οικία, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως πρόκειται για στρατηγική και «άλλοθι», ώστε ο ύποπτος να δείξει πως ενήργησε εν βρασμώ ψυχής και το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available