Ομόνοια: Τέλος ο Σαβέβσκι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Η διοίκηση της Ομόνοιας αποφάσισε την λύση της συνεργασίας με τον Τόνι Σαβέφσκι και τους συνεργάτες του Σοφόκλη Σοφοκλέους και Χριστόφορο Κόλα, καθώς έκρινε πως υπό τις περιστάσεις χρειαζόταν να γίνει άμεση αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια αναφέρει: Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε σημερινή έκτακτη συνεδρία του συζήτησε διεξοδικά όλες τις πτυχές που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι -υπό τις περιστάσεις- θα έπρεπε να υπάρξει άμεση αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Ως εκ τούτου αποφάσισε να λυθεί η συνεργασία με τον προπονητή Τόνι Σαβέβσκι και τους βοηθούς προπονητές, Σοφόκλη Σοφοκλέους και Χριστόφορο Κόλα.

Μετά τη λήξη της συνεδρίας ακολούθησε συνάντηση με τον Τόνι Σαβέβσκι, κατά την οποία του ανακοινώθηκε η απόφαση, ενώ του αναλύθηκαν και οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν. Επίσης, έγινε επαφή με τους βοηθούς προπονητές.

Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευχαριστεί θερμά τον Τόνι Σαβέβσκι και τους βοηθούς προπονητές, Σοφόκλη Σοφοκλέους και Χριστόφορο Κόλα, για την σημαντική προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται κάθε επαγγελματική και οικογενειακή ευτυχία.

Εχει ήδη καταρτιστεί επιτροπή, η οποία θα έχει την ευθύνη να προτείνει προπονητές για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας.

Μέχρις ότου προσληφθεί νέος προπονητής, την ευθύνη της ομάδας θα έχουν οι Αλεξ Κάσερες και Νέναντ Στάροβλαχ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available