Ονοματοδοτήθηκε «Αννα Γιαννετάκη» η κεντρική αίθουσα του ΚΕΠ στην Αστόρια

(Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ζαφείρης Χαϊτίδης)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Την μνήμη τής επί σειρά ετών καλλιτεχνικής διευθύντριας του ΚΕΠ, Αννας Γιαννετάκη-Μπεργελέ, αποφάσισε να τιμήσει το Διοικητικό Συμβούλιο, δίνοντας το όνομά της στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου, στην Αστόρια.

Πρόκειται για μια ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να τιμήσει ένα ιστορικό στέλεχός του, που έπαιξε επί χρόνια πρωταγωνιστικό ρόλο στην πλούσια πολιτιστική προσφορά του.

«Θέλαμε να τιμήσουμε την μνήμη της Αννας Γιαννετάκη και η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την μετονομασία της αίθουσας ελήφθη ομόφωνα. Η Αννα ήταν καλλιτεχνική διευθύντρια για πάρα πολλά χρόνια. Είχαμε και οικογενειακές σχέσεις, για εμένα ήταν σαν αδερφή μου», δήλωσε στον «Ε.Κ.» ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕΠ, Ηρακλής Κρεμμύδας.

Η Αννα Γιαννετάκη-Μπεργελέ έφυγε πρόωρα από την ζωή το 2004 σε ηλικία 44 ετών, μετά από μάχη με σοβαρή ασθένεια. Το ΚΕΠ έχει διοργανώσει εκδηλώσεις στην μνήμη της ενώ, όπως τόνισε ο κ. Κρεμμύδας, θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση και για επίσημη τελετή ονοματοδοσίας.

1 Comment

  1. Αξίζει αυτή η τιμή στην Αννα! Ήταν πράγματι η ψυχή του ΚΕΠ όταν πέρασα και εγώ από εκεί μεταξύ 2000-2003. Μακάρι να συνεχίσουν και άλλοι το έργο της. Κρίμα που τη χάσαμε τόσο πρόωρα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available