Οπου φύγει – φύγει

(EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI)

Οι εκλογές τελείωσαν, «λευκός καπνός» βγήκε, υπουργοί και υφυπουργοί έπιασαν δουλειά, όμως η είδηση βγαίνει από την άλλη μεριά. Από τους ηττημένους, που δεν τους είδε κανείς. Εξαφανίστηκαν από την επομένη των εκλογών. Πού είναι τα παλικάρια του ΣΥΡΙΖΑ; Διακοπές θα μου πείτε… Και βέβαια διακοπές… 4 γεμάτα χρόνια, πάνε για τον 5ο…

Απλά τα πρώτα 4 ήταν πληρωμένα από τον ελληνικό λαό, ενώ ο 5ος είναι δώρο από τον ελληνικό λαό. Ειδικά ο πρώην πρωθυπουργός δεν ξέρει κανείς πού είναι… Κουράστηκε ο άνθρωπος. Στις επάλξεις να μειώσει τη διαφορά από τον Μητσοτάκη και συνεχώς στην προσπάθεια να πείσει ότι τα ψέματα δεν ήταν ψέματα αλλά λάθος τα κατάλαβε ο ελληνικός λαός.

Κι επειδή οι άνθρωποι εκείνοι είχαν μάθει να βλέπουν τα πράγματα με τη δική τους λογική έτσι έβγαλαν το συμπέρασμα ότι το -5 από τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές ήταν πολύ μικρό σε σχέση με τις… τομές που έκαναν στο ελληνικό κράτος και στην… τραχειοτομή στον Ελληνα.

Σχεδόν πανηγυρίζουν ότι δεν έχασαν, όμως δεν βλέπουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχασε τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις από τον νυν πρωθυπουργό, ούτε ότι οι νίκες του Μητσοτάκη ήταν προσωπικές επί του Τσίπρα. Οπως λέμε «στα ίσια και παλικαρίσια» του έκανε 3-0 νίκες και ο Τσίπρας ψάχνεται πώς έχασε από τον Μητσοτάκη.

Ομως, κατά βάση ξέρει πως έχασε και ξέρει πως έχασαν γι’ αυτό εξαφανίστηκαν από προσώπου Γης.

Β.Μ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available