Ο Καμμένος στην τελετή του Λευκού Οίκου για την 25η Μαρτίου

Φωτογραφία αρχείου: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, χαιρετά τους ομογενείς στον Λευκό Οίκο, 24 Μαρτίου, Ουάσιγκτον. Διακρίνεται ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος Φωτογραφία © GOA/Dimitrios Panagos

ΑΘΗΝΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα – («Σκάι»). Στην ετήσια εκδήλωση του Λευκού Οίκου για την Ελληνική Εθνική Ανεξαρτησία, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου, θα παραβρεθεί ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος, παρά την αρχική απόφαση της κυβέρνησης να μην εκπροσωπηθεί σε υψηλό επίπεδο.

Ο εορτασμός προς τιμήν της Ομογένειας και της Ελλάδας για την 25η Μαρτίου είχε ξεκινήσει επί προεδρίας του Ρόναλντ Ρίγκαν -40ού προέδρου των ΗΠΑ- ενώ με την πάροδο των χρόνων έχει γίνει θεσμός.

Πέρσι ο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχθηκε προσωπικότητες της Ομογένειας και εκπροσώπους της Ελλάδας στον Λευκό Οίκο στο πλαίσιο της εκδήλωσης που έλαβε χώρα για τον εορτασμό της Ημέρας Ελληνικής Ανεξαρτησίας όπου μάλιστα ο Αμερικανός Πρόεδρος υπέγραψε και επέδωσε στον Αρχιεπίσκοπο Γέροντα Αμερικής Δημήτριο την Διακήρυξη για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, κάτι που έγινε για πρώτη φορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *