Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε οικονομικό συνέδριο στη Λευκωσία

Ο πρόεδρος της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Ενδιαφέρον συγκεντρώνει η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κύπρο ως επίτιμος προσκεκλημένος ομιλητής στο 9th Nicosia Economic Congress, που πραγματοποιείται την Πέμπτη στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία.

Το 9th Nicosia Economic Congress, παρουσιάζει η Alpha Bank Cyprus Ltd και συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και το περιοδικό GOLD. Πρόκειται για σημαντικό χρηματοοικονομικό γεγονός της πρωτεύουσας, στο οποίο παρευρίσκονται υπουργοί, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, οικονομολόγοι, ακαδημαϊκοί και αρμόδιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Στο επίκεντρο της συνάντησης μπαίνουν όλες οι εξελίξεις και τα δεδομένα της κυπριακής οικονομίας.

Οι ομιλητές, ανάμεσα σ’ αυτούς και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα αναλύσουν – μεταξύ άλλων – την υφιστάμενη κατάσταση της κυπριακής οικονομίας ενώ, παράλληλα, θα παρουσιάσουν προβλέψεις για τις αγορές, το πώς και πόσο επηρεάζεται το μέλλον της Κύπρου σε σχέσεις με τις εξελίξεις που συμβαίνουν στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανάμεσα στους ομιλητές συγκαταλέγονται και οι: Χάρης Γεωργιάδης, Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου, Υπουργός Υγείας, Σάββας Περδίος, Υφυπουργός Τουρισμού και Νατάσα Πηλείδου, Υφυπουργός Ναυτιλίας.

Το Συνέδριο απευθύνεται κυρίως προς διευθύνοντες συμβούλους, διευθυντές και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων των μεγαλύτερων κυπριακών εταιρειών από όλους τους κλάδους, καθώς και ξένων επιχειρήσεων που εδρεύουν στην Κύπρο. Απευθύνεται, επίσης, σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες, οικονομολόγους, ακαδημαϊκούς και εκπρόσωπους του δημόσιου τομέα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available