Ο Μάικλ Γιάνναρης χρηματοδοτεί με 10.000 δολάρια την Δημόσια Βιβλιοθήκη του Κουίνς

Ο γερουσιαστής Μάικλ Γιάνναρης (κέντρο) με τον πρόεδρος της Δημόσιας Βιβλιοθήκης του Κουίνς και άλλους τοπικούς ηγέτες. Πηγή: Ευγενική Παραχώρηση Μάικλ Γιάνναρη

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο αναπληρωτής ηγέτης της Γερουσίας, Μάικλ Γιάνναρης, ανακοίνωσε χρηματοδότηση από τον κρατικό Προϋπολογισμό ύψους 10.000 δολαρίων για τις υλικές ανάγκες της Βιβλιοθήκης του Κουίνσμπριτζ (Queensbridge Library). Μαζί με τον γερουσιαστή Γιάνναρη κατά την ανακοίνωση της δωρεάς ήταν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Δημόσιας Βιβλιοθήκης του Κουίνς, Ντένις Γουόλκοτ, αλλά και τοπικοί ηγέτες του Κουίνσμπριτζ.

«Η προώθηση της ψηφιακής εκπαίδευσης είναι απαραίτητη καθώς προετοιμάζουμε την κοινότητά μας για τη σημερινή αγορά εργασίας», δήλωσε ο αναπληρωτής ηγέτης της Γερουσίας, Μάικλ Γιάνναρης. «Αισθάνομαι υπέροχα που βοηθάω τους γείτονές μας να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να πετύχουν στην σημερινή αγορά».

«Το Τεχνολογικό Εργαστήριο του Κουίνσμπριτζ αποτελεί σημαντική πηγή βοήθειας για ανθρώπους που θέλουν να εξελίξουν τις δεξιότητές τους για τις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της σημερινής αγοράς εργασίας», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Δημόσιας Βιβλιοθήκης του Κουίνς, Ντένις Γουόλκοτ. «Είμαστε ευγνώμονες στον κ. Γιάνναρη για την εξασφάλιση χρημάτων για νέους υπολογιστές και εξοπλισμό καθώς και για την προσφορά επιπλέον υπηρεσιών ψηφιακής εκπαίδευσης στο εργαστήριο. Αυτά τα χρήματα θα βοηθήσουν πολύ στη μείωση του τεχνολογικού χάσματος που υπάρχει μεταξύ των δημοτών μας», τόνισε.

«Ο γερουσιαστής Γιάνναρης ήταν πάντα πρωταθλητής για το Κουίνσμπριτζ. Η πρόσφατη κατανομή πόρων τόσο στο Jacob Riis Settlement House και τώρα στη βιβλιοθήκη του Κουίνς μαρτυρά το πόσο σκληρά αγωνίζεται γι’ αυτήν την κοινότητα. Δεν υπήρξε ποτέ αμφιβολία για όσα έχει καταφέρει γι’ αυτήν την κοινότητα», δήλωσε η Εϊπριλ Σίμπσον, πρόεδρος της Ενωσης Ενοικιαστών του Κουίνσμπριτζ.

Η δημόσια βιβλιοθήκη του Κουίνς βρίσκεται στο Κουίνσμπριτζ εδώ και 70 χρόνια. Το ψηφιακό εργαστήριο της βιβλιοθήκης έχει πρόσφατα επεκταθεί για να υποστηρίζει προγράμματα ψηφιακής εκπαίδευσης για την κοινότητα.

Ο γερουσιαστής Γιάνναρης στήριξε την αύξηση των πόρων προς τα κοινοτικά προγράμματα από τον κρατικό προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους, συμπεριλαμβανομένων 58.000 δολαρίων για το «Jacob Riis Settlement House», 30.000 δολαρίων για το «Gantry Parent Association», 13.000 δολαρίων για τις κοινοτικές υπηρεσίες «Sunnyside», 13.000 δολαρίων για το «Middle School Hunters Point» και 20.000 δολαρίων για το «Immigrant Families Together».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available