Ο μυστηριώδης άντρας που πλησίασε τον Ντούλο

Το σπίτι του Φώτη Ντούλου στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ, στο οποίο εισήλθε παράνομα μετά τον θάνατό του ο Μπραντ Ραγκάλια. Φωτογραφία: AP

ΦΑΡΜΙΝΓΚΤΟΝ. Νέα ντοκουμέντα ήρθαν στο φως με λεπτομέρειες για τον μυστηριώδη άνδρα που συνελήφθη στο σπίτι του Φώτη Ντούλου.
Τα στοιχεία που έχει στα χέρια του στο δικαστήριο και αποκάλυψε το «Eyewitness News» μαρτυρούν πως ο Ντούλος κάλεσε δύο φορές την Αστυνομία για να καταγγείλει παρενόχληση και ένα ύποπτο άτομο.

Την παραμονή, ο μυστηριώδης άντρας τον επισκέφθηκε και του είπε ότι λυπάται για όσα περνάει. Του έδωσε ένα θρησκευτικό βιβλίο και του είπε ότι θα προσευχηθεί για αυτόν και τα παιδιά του. Επίσης, του έδωσε ένα μπουκάλι με αγιασμένο νερό, όπως είπε. Ο Μπραντ Ρεγκάγκλια εκμυστηρεύτηκε στον Ντούλο πως έπασχε από κάποια σπάνια μορφή καρκίνου και τότε ο 52χρονος τον προσκάλεσε στο Χριστουγεννιάτικο δείπνο.

Λίγες ημέρες μετά όμως ένα μήνυμα που εστάλη εκ παραδρομής στον Φώτη Ντούλο έγραφε μεταξύ άλλων: O Θεός με έστειλε σε αυτή την υπόθεση για να δώσω ένα τέλος σε αυτό το δράμα γρήγορα.

Ο Ντούλος κάλεσε την Αστυνομία και αυτή με τη σειρά της πήρε κατάθεση από τον Ρεγκάγκλια, ο οποίος ισχυρίστηκε πως είναι δημοσιογράφος και κάνει έρευνα για να γράψει ένα βιβλίο για την υπόθεση εξαφάνισης της πρώην γυναίκας του Ντούλου, Τζένιφερ.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε πως η φράση πως εστάλη από τον Θεό αναφερόταν στο γεγονός ότι ήλπιζε να αποσπάσει στοιχεία και πληροφορίες από τον Φώτη Ντούλο για να κλείσει η υπόθεση εναντίον του.

Τέλος, από τα στοιχεία που βγήκαν στο φως φαίνεται πόσο μόνος ήταν ο Ντούλος για να μιλάει με έναν άγνωστο μέσω μηνυμάτων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available