Ο ομογενής Μάρκος Λεμονής πούλησε το σπίτι του στο Λέικ Φόρεστ για $1,74 εκατομμύρια

Ο κ. Μάρκος Λεμονής. Photo by Samdpark, via Wikimedia Commons

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ομογενής τηλεοπτικός παρουσιαστής και επιχειρηματίας Μάρκος Λεμονής (Marcus Lemonis) πούλησε την προηγούμενη εβδομάδα το αρχοντικό του στο Λέικ Φόρεστ του Ιλινόις για $1,74 εκατομμύρια.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής ριάλιτι του «CNBC», «The Profit», είχε αγοράσει την οικία 6.527 τετραγωνικών ποδιών, με 6 κρεβατοκάμαρες, τον περασμένο Σεπτέμβριο για 1,85 εκατομμύρια δολάρια. Το σπίτι βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην 7.405 τετραγωνικών ποδιών οικία διαμονής του Λεμονή, το οποίο ο ομογενής είχε αγοράσει για $4,95 εκατ. το 2013, αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Chicago Tribune».

Τον Ιανουάριο, ο Λεμονής είχε «βγάλει στο σφυρί» για $2,79 εκατομμύρια δολάρια το μικρότερο αρχοντικό, το οποίο σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Ουόλτερ Φρέιζιερ (Walter Frazier). Αργότερα, τον Φεβρουάριο, το κοστολόγησε στα $2,495 εκατ., $2 εκατ. τον Μάρτιο και $1,795 εκατ. τον Μάιο, λίγο πριν βρει τελικά αγοραστή.

Χτισμένο το 1930, το διώροφο σπίτι έχει 4 τουαλέτες, 6 τζάκια, δάπεδα από σκληρό ξύλο, ένα φουαγιέ με σκαλωσιά, εντοιχισμένη βιβλιοθήκη και μια τραπεζαρία. Εξω από την ιδιοκτησία των 1,24 στρεμμάτων υπάρχει μία μονοκατοικία με ένα υπνοδωμάτιο και μια μικρή κουζίνα.

Ο αγοραστής της πολυτελούς κατοικίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, ενώ η Ζαν Αντερσον, της «Berkshire Hathaway Home Services» αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο στην εφημερίδα του Ιλινόις.

O επιχειρηματίας Μάρκος Λεμονής, ο οποίος βρέθηκε το 2018 στη λίστα του «Ε.Κ.» με τους 50 πιο πλούσιους ομογενείς, φημίζεται για το γεγονός πως μέσα από το «The Profit», παρουσιάζει εστιατόρια που δεν τα πηγαίνουν καλά και αλλάζει τη μοίρα τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available