Ο ομογενής Τζιμ Γιαννόπουλος υπέγραψε νέα πολυετή συμφωνία με την «Paramount»

Ο Ελληνοαμερικανός επικεφαλής της «Paramount» και επιχειρηματίας στην ψυχαγωγία Τζιμ Γιαννόπουλος. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση της «San Francisco Greek Film Festival»

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Ο Ελληνοαμερικανός Τζιμ Γιαννόπουλος (Jim Gianopulos) υπέγραψε νέα πολυετή συμφωνία για να συνεχίσει ως πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της «Paramount», όπως αναφέρει το «Variety».

Το συμβόλαιο υπεγράφη από τη μητρική εταιρεία της «Paramount», η οποία ονομάζεται «Viacom», και αναμένεται να συγχωνευτεί με την «CΒS», γεγονός που θα φέρει την επανένωση των δύο εταιρειών μετά από 13 χρόνια, σύμφωνα με το «Reuters».

«Ο κ. Γιαννόπουλος βρίσκεται στο ‘τιμόνι’ της εταιρείας παραγωγής από το 2017, όταν και αντικατέστησε τον Μπραντ Γκρέι», υπογραμμίζει το «Variety» και προσθέτει: «Παρότι η ανανέωση συμπίπτει με την επικείμενη συγχώνευση, πηγή κοντά στη ‘Viacom’ αναφέρει ότι η συμφωνία πλησίαζε στο τέλος της και ανανεώθηκε».

Ανάμεσα στις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που υπήρξαν κατά τη θητεία του κ. Γιαννόπουλου είναι το «A Quiet Place» του Τζον Κρασίνσκι, το «Mission: Impossible – Fallout», καθώς και η βιογραφία του Ελτον Τζον «Rocketman».

«Οσον αφορά το τηλεοπτικό τοπίο, η ‘Paramount’ έχει αναλάβει ή προχωρήσει σε γύρισμα σε 26 σειρές συμπεριλαμβανομένων των ‘The Alienist’ στο TNT, ‘13 Reasons Why’ στο Netflix, και ‘Jack Ryan’ στο Amazon Prime Video», σύμφωνα με το «Deadline».

Το «Variety» επίσης αναφέρει πως «ο μιντιακός κολοσσός ανανέωσε παράλληλα το συμβόλαιο της διευθύντριας Παραγωγής της ‘Paramount’, Ελίζαμπεθ Ραπόζο, η οποία κυρίως ασχολείται με την δικαιοχρησία των κινηματογραφικών στούντιο».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available