Ο Παγκύπριος γιόρτασε την… υπερκούπωση

Παίκτες και προπονητές του Παγκυπρίου πίσω από τις 4 «κούπες» που κατέκτησαν το 2019. Φωτογραφία: Παγκύπριος.

Ομορφες και οικογενειακές στιγμές πέρασαν οι ποδοσφαιριστές του Παγκυπρίου στη γιορτή που διοργάνωσε η διοίκηση για να γιορτάσουν την κατάκτηση των φετινών τροπαίων. Και δεν ήταν και λίγα τα τρόπαια: Πρωταθλητές Κοσμοπόλιταν Λιγκ, Κυπελλούχοι στο NY State Cup, Πρωταθλητές στο USASA Region 1 National και κυπελλούχοι στο Marth Cup.

Φωτογραφία: Παγκύπριος.

Φωτογραφία: Παγκύπριος.

Υπερκούπωση στον Παγκύπριο και το γλέντι ανάλογο!

Ο ιδιοκτήτης του Παγκυπρίου Φίλιπ Κρίστοφερ και ο γενικός αρχηγός Γιώργος Χαλκίδης. Φωτογραφία: Παγκύπριος.

Ο προπονητής του Παγκυπρίου Στρατής Μαστροκυριάκος. Φωτογραφία: Παγκύπριος.

Στο The Cove στο Long Island πάνω στο νερό ο χώρος είχε γεμίσει από νωρίς σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Τα τρόπαια δέσποζαν σε περίοπτη θέση και με όλους όσους αποτελούν αυτή την ομάδα να έχουν την τιμητική τους. Πρώτος και καλύτερος ο πρόεδρος Φίλιππος Κρίστοφερ, που είναι το «Α» και το «Ω» του Παγκυπρίου, αλλά και η ψυχή της βραδιάς. Παρουσίασε όλα τα μέλη της διοίκησης όπως και όλους τους ποδοσφαιριστές και τεχνικούς με τον δικό του πάντα μοναδικό τρόπο.
Jeff Matteo, Αλέξης Αρβανίτης και ο προπονητής των O30 Βασίλης Αντώνιου. Φωτογραφία: Παγκύπριος.

Στην σύντομη ομιλία του αφού ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν τον σύλλογο και όχι μόνο έδωσε και το σύνθημα για την νέα χρόνια για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μέσα σε εξαιρετικό και γιορτινό κλίμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available