Ο Σύλλογος Ελληνοαμερικανών Τραπεζιτικών γιόρτασε την 35η επέτειο – Τίμησε τον Ναβάμπ

Από αριστερά οι Νικ Λιόνας, Αννα Σέμπου, Δημήτρης Παπακώστας, Εμμανουήλ Καραβάνος, Πίτερ Κακογιάννης, Φανή Τραταρού, Μάικλ Ψαρός, Αλέξανδρος Ναβάμπ, Κώστας Κέλλας, Ρόμπερτ Σαβέιτζ, Τζέιμς Γκέρκις, Τζον Τσούνης και Ευδοκία Μούκιου. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ/ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗ.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. O Σύλλογος Ελληνοαμερικανών Τραπεζιτικών (ΗΑΒΑ) το βράδυ της Πέμπτης γιόρτασε την 35η επέτειο της ιδρύσεώς του και απένειμε το βραβείο «Executive of the Year» στον Αλέξανδρο Ναβάμπ, συνέταιρο και επικεφαλής του παραρτήματος των ΗΠΑ της KKR & Co. L.P.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο «The Union League Club» στο Μανχάταν και το βραβείο επέδωσε ο Μάικλ Ψαρός, ο οποίος ήταν αποδέκτης του ιδίου βραβείο. Ο κ. Ψαρός αναφέρθηκε στις αξίες του βραβείου και εστίασε την προσοχή του στον ρόλο του Συλλόγου.

Από αριστερά διακρίνονται οι Δημήτρης Παπακώστας, η πρόεδρος Φανή Τραταρού, Μάικλ Ψαρός και Αλέξανδρος Ναβάμπ. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗ.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η πρόεδρος Φανή Τραταρού, ο Τζορτζ Στάμας και ο αντιπρόεδρος Ρόμπερτ Σάβεϊτζ. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Δημήτρης Παπακώστας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας Κωνσταντίνος Κούτρας, ο πρόξενος Μάνος Κουμπαράκης, ο πολιτειακός γερουσιαστής Μιχάλης Γιάνναρης, η πολιτειακή βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Νικόλ Μαλλιωτάκη και ο εισαγγελέας της κομητείας Νάσο Μάντλιν Σίγκα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available