Ο Τσάβες πέρασε τον… Πούκι

Η καθυστέρηση της Μπρόντμπι έφερε τον Πούκι σε δεύτερη επιλογή για τον Παναθηναϊκό, πίσω από τον Τσάβες.

Ηταν να μην μπει στο… μάτι. Η περίπτωση του Αντρές Τσάβες είναι πάρα πολύ καλή αλλά και δύσκολη (δηλαδή ακριβή) για τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός όμως είναι εξαιρετική επιλογή και μάλιστα ο Μαρίνος Ουζουνίδης όχι μόνο έδωσε το «οκ» για τον 26χρονο σέντερ φορ αλλά οι πληροφορίες τον θέλουν να αφήνει στην άκρη τη μεταγραφή του εξτρέμ προκειμένου τα χρήματα να προστεθούν στο ποσό που θα έδινε ο Παναθηναϊκός για τον Τσάβες. Οι επαφές με την Μπόκα Τζούνιορς συνεχίζονται με τον Παναθηναϊκό να προσφέρει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ στην ομάδα της Αργεντινής και μισό εκατομμύριο το χρόνο στον 26χρονο Τσάβες.

Οπως γίνεται αντιληπτό ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση για τον Τσάβες και αφήνει την περίπτωση του Πούκι.

Ενας Πούκι που πέρασε σε δεύτερη επιλογή πίσω από τον Τσάβες. Και ο λόγος που έχασε έδαφος ο Φινλανδός άσος της Μπρόντμπι είναι η ίδια η Μπρόντμπι. Η ομάδα της Δανίας έχει καθυστερήσει πολύ να απαντήσει στους «πράσινους», που… καίγονται για τον αντι-Μπεργκ. Το θέμα με τον Τσάβες, αναμένεται να κλείσει μέσα στο διήμερο, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Αν η περίπτωση του Τσάβες κλείσει θετικά τότε ο Παναθηναϊκός (λογικά) δεν θα πάει για εξτρέμ, αν όμως δεν κλείσει θετικά ή επιχειρήσει να πάει και για μεσοεπιθετικό, τότε υπάρχουν 2-3 ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Ενα από αυτά είναι αυτό το Σερζ Γκακπέ που παίζει τόσο δεξιά, όσο και αριστερά. Ο παίκτης ανήκει στη Τζένοα, δεν υπολογίζεται, ενώ έχει προτάσεις και από ιταλικές ομάδες. Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά οι «πράσινοι» δεν επιβεβαιώνουν κάτι.

Oσον αφορά τα πρόσωπα για τη θέση του ακραίου μπακ, προτάθηκε και εξετάζεται ο Νασέρ Αλίγι. 0 23χρονος διεθνής Αλβανός, ανήκει στην Καϊζερσλάουτεν, με τις οικονομικές απαιτήσεις του πάντως να είναι υψηλές. Στη λίστα βρίσκονται και τα ονόματα των Μπεσά και Μπάλκοβετς και τις επόμενες μέρες αναμένεται και σε αυτό το θέμα να υπάρξουν εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *