Πάνε αυτά, πέρασαν

Φωτογραφία αρχείου: Ευρωκίνηση/Χρήστος Μπόνης.

«Δεν ανταποκρίνεται στα σημερινά δεδομένα το ‘φονιάδες των λαών Αμερικάνοι’ γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί φονιάδες που έχουν αντικαταστήσει αυτό το σύνθημα. Η φονταμενταλιστική τρομοκρατία έχει προκαλέσει ισάριθμους φόνους».

Τάδε έφη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος. Με άλλα λόγια, το «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι» ήταν μέχρι να πάρουμε την εξουσία στα χέρια μας. Τώρα πάμε και στον Λευκό Οίκο προσκεκλημένοι του Ντόναλντ Τραμπ.

• «Ρουβίκωνας»

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των 18 μελών του «Ρουβίκωνα» που, το πρωί της Τετάρτης, εισέβαλαν στην πρεσβεία της Ισπανίας και παρέμειναν μέσα στο κτίριο για περισσότερο από μία ώρα. Στο σημείο αυτό να θυμίσω ότι όσες φορές τα παιδιά του «Ρουβίκωνα» είχαν εισβάλει σε δημόσιο κτίριο (ακόμα και στη Βουλή) ή σε διάφορες εταιρείες, δεν είχαν συλληφθεί ποτέ. Επρεπε να εισβάλλουν σε ξένη πρεσβεία (που θεωρείται ξένο έδαφος) για να συλληφθούν;

• Κομουνιστής

Διαβάζω ότι περιουσία κοντά στα 43 δισεκατομμύρια δολάρια έχει ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Κίνα, ο μεγιστάνας των ακινήτων Σου Τζιαγί. Κατά τα άλλα βέβαια, είναι μέλος του Κομουνιστικού Κόμματος της Κίνας. Διότι, είπαμε, είναι καλός ο κομουνισμός, αλλά για τους άλλους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *