Πίτα και στο βάθος… εκλογές για τους Αρκάδες Νέας Υόρκης

Γιώργος Σταυρόπουλος, Αγγελική Βουρνά (Β' αντιπρόεδρος), Δημήτρης Φίλιος (Β' αντιπρόεδρος), Τίνα Βουρνά, Νίκος Πασιάς (Α' αντιπρόεδρος) Χρήστος Βουρνάς (πρόεδρος), Ευαγγελία Σαράφογλου (γεν. γραμματέας), Απόστολος Λαγός (ταμίας), Γιώργος Ξερακιάς (κυβερνήτης Ανατολικής Περιφέρειας) και Νίκος Μιτσινίκος (πρόεδρος συλλόγου "Αθήνα") στην Ετήσια Kοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Αρκάδων Νέας Υόρκης "Ο Γέρος του Μωριά", Αστόρια, ΝΥ, 12 Γενάρη 2020. (Φωτογραφία: Ε.Κ./Ζαφείρης Χαϊτίδης)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Με ευχές για υγεία και καλή χρονιά, πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αρκαδικού Σπιτιού, στο Λονγκ Αϊλαντ Σίτι, η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικής πίτας του Συλλόγου Αρκάδων Νέας Υόρκης «Γέρος του Μωρέα».

Παρουσία 75 και πλέον μελών του Συλλόγου, που κατέκλυσαν ασφυκτικά την αίθουσα, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Βουρνάς, μοίρασε ευχές και κάλεσε τους Αρκάδες να παραμείνουν ενωμένοι, προκειμένου ο Σύλλογος και η Παναρκαδική Ομοσπονδία να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του.

Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο …

To Read this Article Login or Subscribe

Login Subscribe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available