Παιδικό Φιλαδέλφειας: Δυνατά παιχνίδια

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. Πλούσιο πρόγραμμα και πολλά παιχνίδια στο Παιδικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ της Φιλαδέλφειας. Σε δύο κλειστά γυμναστήρια διεξήχθησαν 9 παιχνίδια με δυνατά παιχνίδια και πολύ καλό θέαμα.
Στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Λουκά στο Μπρούμεϊλ στα κορίτσια το αποτέλεσμα στις 4 «μονομαχίες» των ομάδων του Αγίου Λουκά με τις ομάδες της Αγίας Τριάδας ήταν 1-3. Τα κορίτσια της Αγίας Τριάδας του Εγκ Χάρμπορ πήραν μία εύκολη νίκη με 28-16 και μία πολύ δύσκολη που κρίθηκε στον πόντο (25-24). Στα αγόρια το πρόγραμμα ξεκίνησε με μία πολύ άνετη νίκη της Β ομάδα των γηπεδούχων με 44-24 και ολοκληρώθηκε με το «πάτσι» και το εκκωφαντικό 39-65.
Στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Δημητρίου στο Απερ Ντάρμπι από τα 5 παιχνίδια που διεξήχθησαν οι ομάδες του Αγίου Γεωργίου Μέντια πανηγύρισαν μόλις μία νίκη, ενώ είχαν δύο πολύ βαριές ήττες, οι ομάδες του Αγίου Θωμά του Τσέρι Χιλ είχαν δύο νίκες και μία ήττα, οι γηπεδούχοι του Αγίου Δημητρίου μία νίκη και μία ήττα και ο Ευαγγελισμός μία νίκη.
Συγκεκριμένα στα κορίτσια το ζευγάρι του Αγίου Δημητρίου 1 με τον Αγιο Γεώργιο 2 ίσως μείνει στην ιστορία λόγω του αποτελέσματος. Το 40-4 (!) τα λέει όλα. Στο άλλο παιχνίδι η ομάδα του Αγίου Θωμά επικράτησε με 34-22 του Αγίου Γεωργίου 1.
Στα αγόρια από τις 4 συμμετέχουσες ομάδες μόνο οι γηπεδούχοι δεν κέρδισαν. Η πρώτη ομάδα του Αγίου Γεωργίου Μέντια επικράτησε στον πόντο του Αγίου Θωμά με 24-23, που με τη σειρά του κέρδισε εύκολα τη δεύτερη ομάδα του Αγίου Γεωργίου με 37-15. Τέλος ο Ευαγγελισμός κατέβαλε, σχετικά άνετα, τον Αγιο Δημήτριο με 58-44.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Αγιος Λουκάς, Μπρούμεϊλ
Αγόρια
Αγιος Λουκάς B (BR) – Αγία Τριάδα B (EHT)    44-24
Αγιος Λουκάς (BR) – Αγία Τριάδα (EHT)    39-65

Κορίτσια
Αγιος Λουκάς (BR) – Αγία Τριάδα 1 (EHT)    16-28
Αγιος Λουκάς (BR) – Αγία Τριάδα 2 (EHT)    24-25

Αγιος Δημήτριος, Απερ Ντάρμπι
Αγόρια
Αγιος Θωμάς (CH) – Αγιος Γεώργιος 1 (M)    23-24
Αγιος Θωμάς (CH) – Αγιος Γεώργιος 2 (M)    37-15
Αγιος Δημήτριος (UD) – Ευαγγελισμός (EP)    44-58
Κορίτσια
Αγιος Δημήτριος 1 (UD) – Αγιος Γεώργιος 2 (M)     40-4
Αγιος Θωμάς (CH) – Αγιος Γεώργιος 1 (M)     34-22

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available