ΠΑΟ: Κλείνει ο ανασταλτικός μέσος

Ο Νίκος Νταμπίζας. Φωτογραφία: Ευρωκίνηση.

Αντίστροφη μέτρηση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του ανασταλτικού μέσου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Νταμπίζας έχει κατασταλάξει στον «εκλεκτό» για τη θέση του «κόφτη» και όλα δείχνουν ότι μέχρι την Παρασκευή ο παίκτης θα έχει… αποκαλυφτεί.
Από τις πληροφορίες μέσα από το «τριφύλλι» προκύπτει ότι ο «πράσινος» τεχνικός διευθυντής έχει προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον αμυντικό χαφ και απομένουν λεπτομέρειες για τη συμφωνία. Ο «Ντάμπι» έχει καταφέρει να διατηρήσει κρυφό το όνομα του παίκτη, προκειμένου να αποφύγει τις εκπλήξεις.
Αυτό που υποστηρίζουν πηγές από την ομάδα είναι ότι πρόκειται για καθαρό «εξάρι» και όχι για μέσο box to box. Επίσης, από τη διοίκηση επέμεναν ότι ο ποδοσφαιριστής με τον οποίο έχει επαφές ο Νταμπίζας, δεν είναι ο 30χρονος Ολλανδός, Βουρνόν Ανίτα.

Ο παίκτης ο οποίος θα αποκτηθεί θα έχει αποδεσμευτεί πρόσφατα από την προηγούμενη ομάδα του, ώστε να χρειαστεί απλώς προσαρμογή στη φιλοσοφία του Γιώργου Δώνη. Αλλιώς, κάποιος ο οποίος απέχει μήνες από τις προπονήσεις, έχει ανάγκη από τουλάχιστον ένα μήνα μέχρι να ανακτήσει τη φόρμα του.
Προ ημερών, ο Νταμπίζας είχε μία επικοινωνία με τον Τζακ Ρόντγουελ και ρώτησε εάν έχει αλλάξει γνώμη για την Ελλάδα. Ο Αγγλος αμυντικός χαφ δεν έχει ξεπεράσει τους δισταγμούς του και απάντησε αρνητικά, εξηγώντας ότι σκοπεύει να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια. Ο μάνατζερ του 28χρονου ποδοσφαιριστή τον προτείνει σε ομάδες της Serie B και περιμένει απαντήσεις άμεσα.
Επειτα, ο Γουίλσον Καμαβουάκα παραμένει στη short-list του Νταμπίζα. Ο 29χρονος Κογκολέζος με το γερμανικό διαβατήριο δεν είναι η πρώτη επιλογή του Νταμπίζα, αλλά είναι ένας παίκτης με προσιτό κασέ και ο οποίος περιμένει μία ειδοποίηση για να έρθει στην Αθήνα. Ο Καμαβουάκα είναι σταντ-μπάι, εφόσον πάρουν αρνητική τροπή οι επαφές του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού με τον βασικό στόχο του.

Τώρα σε ό,τι αφορά τον Βουρνόν Ανίτα, φήμες -το βράδυ της Τρίτης- τον ήθελαν… κλεισμένο από τους «πράσινους». Σύμφωνα με αυτές η πλευρά του Ανίτα έριξε κατά πολύ τις απαιτήσεις της και πως τις επόμενες ώρες ο πρώην μέσος της Λιντς θα έπαιρνε τον δρόμο για την Ελλάδα.
Ο Ανίτα που έμεινε στις 2 Σεπτεμβρίου ελεύθερος από τη Λιντς ήταν από τις αρχές Ιουλίου στο στόχαστρο των «πράσινων» και μια από τις βασικές επιλογές για την ενίσχυση στα χαφ.
Λίγη ώρα αργότερα όμως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σημείωνε πως δεν υπάρχει θέμα με τον Ανίτα και παρέπεμπε στα όσα είχε πει μετά τη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Νταμπίζας πως ο Ολλανδός δεν ενδιαφέρει πλέον τους «πράσινους».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available