Παπαβασιλείου αντί Μπέρλι στον Απόλλωνα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στον Απόλλωνα Λεμεσού. Η διοίκηση «τελείωσε» τον Σκοτσέζο προπονητή Τζορτζ Μπέρλι, ο οποίος θεωρήθηκε υπεύθυνος για το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα συμφώνησε με τον τεχνικό του Ολυμπιακού Λευκωσίας Νικόδημο (Νίκκι) Παπαβασιλείου! Μάλιστα με διπλή ανακοίνωση δημοσιοποίη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στον Απόλλωνα Λεμεσού. Η διοίκηση «τελείωσε» τον Σκοτσέζο προπονητή Τζορτζ Μπέρλι, ο οποίος θεωρήθηκε υπεύθυνος για το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα συμφώνησε με τον τεχνικό του Ολυμπιακού Λευκωσίας Νικόδημο (Νίκκι) Παπαβασιλείου!
Μάλιστα με διπλή ανακοίνωση δημοσιοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον Μπέρλι και την έναρξη της συνεργασίας με τον Παπαβασιλείου.
Αναλυτικά:
«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον τεχνικό κ. Τζωρτζ Μπέρλι και του εύχεται κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του συνέχεια.
Ταυτόχρονα η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Νικόδημου Παπαβασιλείου τον οποίο καλωσορίζει στην μεγάλη και περήφανη οικογένεια του Απόλλωνα και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ»
Ο πρώην – πλέον – προπονητής του Ολυμπιακού επιλέχθηκε γιατί έχει την προοπτική να εργαστεί σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους και από την άλλη, είναι απλήρωτος εδώ και μήνες στους «μαυροπράσινους».
Ας μην ξεχνάει κανείς ότι το περασμένο καλοκαίρι υποχρεώθηκε να αποδεχτεί σημαντική μείωση αποδοχών, σε σχέση με το ποσό που προνοούσε το προηγούμενο συμβόλαιό του. Από τη στιγμή που του δίδεται η ευκαιρία να διαδεχτεί τον Τζορτζ Μπέρλι, ήταν λογικό να θέλει να την «αρπάξει από τα μαλλιά» και αυτό έκανε.
Η αλλαγή προπονητή έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αφού μπροστά στους «γαλάζιους» είναι το ντέρμπι της προσεχούς Δευτέρας με την ΑΕΛ.
«Χώρισαν» Νίκκι – Ολυμπιακός
Η πρόταση του Απόλλωνα σε συνδυασμό με τα …χρωστούμενα του Ολυμπιακού ήταν λογικό πως δεν θα άφηναν ασυγκίνητο τον Νικόδημο. Αμέσως μετά την πρόταση ο Κύπριος τεχνικός ζήτησε από την διοίκηση του Ολυμπιακού να του δοθεί η ευκαιρία να κάνει βήμα στην καριέρα του.
Είχε συνάντηση με τον Πέτρο Σάββα, ο οποίος του ζήτησε να χαρίσει τις παλιές οφειλές που του χρωστά το σωματείο και να τερματιστεί το συμβόλαιο που διατηρούσε. Προέκυψε συμφωνία και ο Παπαβασιλείου πάει στον Απόλλωνα.
Πλέον, η ομάδα της Λευκωσίας αναζητά νέο προπονητή που θα αναλάβει την ευθύνη της ομάδας στον αγώνα της Κυριακής με τον Εθνικό Αχνας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επικρατέστερος είναι ο Λούκας Χατζηλούκας που είναι προπονητής στην ΠΑΕΕΚ.
Πλήρωσε τη… νύφη
της ήττας από την ΑΕΚ
Η καρέκλα του προπονητή του Απόλλωνα Τζόρτζ Μπέρλι άρχισε να «τρίζει» από την επομένη της ήττας με την ΑΕΚ και όπως όλα δείχνουν, ο Σκοτσέζος θα αποτελέσει παρελθόν. Στις τάξεις του Απόλλωνα υπάρχει έντονος προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας και ειδικά την παρουσία στον αγώνα της Λάρνακας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available