Παραβίασε τους όρους της εγγύησης ο Φώτης Ντούλος

Ο Φώτης Ντούλος στο δικαστήριο του Στάμφορντ, Κονέκτικατ, 8 Ιανουαρίου, 2020. (Erik Trautmann/Hearst Connecticut Media via AP, Pool)

ΣΤΑΜΦΟΡΝΤ. KONEKΤΙΚΑΤ. Υπό στενή παρακολούθηση φαίνεται πως βρίσκεται ο ομογενής Φώτης Ντούλος που κατηγορείται για τη δολοφονία και απαγωγή της πρώην συζύγου του Τζένιφερ Ντούλου, η οποία είναι εξαφανισμένη από τις 24 Μαΐου.

Σύμφωνα με στοιχεία που ήρθαν την Τετάρτη στο φως της δημοσιότητας από τον δικαστή που παρακολουθεί την υπόθεση, ο Ντούλος παραβίασε τους περιορισμούς που του έχουν τεθεί από το δικαστήριο, καθώς φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητό του και να μετακίνησε πράγματα από το μνημείο που είχαν φτιάξει για την πρώην γυναίκα του κάτοικοι και φίλοι στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ.

Σύμφωνα με τον δικαστή Ρίτσαρντ Κολάντζελο, στις 17 Ιανουαρίου ο Ντούλος έφυγε από το σπίτι του με το αυτοκίνητο. Γυρνώντας πίσω σταμάτησε στο σημείο, βγήκε από το αμάξι και πήρε τα αντικείμενα που είχαν τοποθετήσει περαστικοί και φίλοι της πρώην γυναίκας του.

«Αυτό είναι παραβίαση των περιοριστικών όρων με τους οποίους αφέθηκε ελεύθερος» αναφέρει το έγγραφο δύο σελίδων που συνέταξε ο δικαστής ο οποίος ζητάει να αλλάξουν οι όροι της εγγύησης όπου του επιτρέπουν να πηγαίνει σε συγκεκριμένα μέρη. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο Ντούλος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και δικαιούται όταν βγαίνει από το σπίτι του να συναντάται με τους δικηγόρους του ή να πηγαίνει στο γιατρό.
Ο δικηγόρος του χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή ως ανόητη και επιπόλαια. «Βγήκε έξω από το αμάξι του ενώ γυρνούσε σπίτι; Σοβαρά;» δήλωσε ενοχλημένος στην εφημερίδα «Hartford Courant».

Το μνημείο βρισκόταν σε δρόμο κοντά στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι και εκεί που πλέον μένει ο Φώτης Ντούλος. Εκεί ο κόσμος είχε τοποθετήσει φωτογραφίες, λουλούδια, κεριά. Το απόγευμα της Τετάρτης, μετά την επίσκεψη του Φώτη Ντούλου στο σημείο, το μνημείο είχε αδειάσει.

Στις 11 το πρωί της Πέμπτης, ο Φώτης Ντούλος, ντυμένος στα μαύρα, έφτασε στα δικαστήρια του Στάμφορντ στο Κονέκτικατ μαζί με τον δικηγόρο του Νόρμαν Πάτις για να ζητήσει από τον δικαστή την επίσπευση της δίκης μετά τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για την εξαφάνιση της πρώην γυναίκας του Τζένιφερ Ντούλου.

Ο ομογενής κατηγορούμενος δεν απάντησε σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων και μαζί με τον δικηγόρο του κατευθύνθηκαν γρήγορα προς την είσοδο του κτιρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available