Παραμένει ο Γκαγκάτσης στη Σούπερ Λίγκα

Με εξώδικό τους προς την Σούπερ Λιγκ και τον Βασίλη Γκαγκάτση οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν την απομάκρυνση του τελευταίου από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της διοργανώτριας αρχής.

Στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Σούπερ Λιγκ παραμένει ο Βασίλης Γκαγκάτσης, καθώς το αίτημα του Ολυμπιακού για έκπτωση από το αξίωμά του, καταψηφίστηκε από την πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής στο διοικητικό συμβούλιο της Ππέμπτης (21/3). O Ολυμπιακός είχε θέσει αίτημα να κηρυχθεί έκπτωτος ο Βασίλης Γκαγκάτσης, με βάση την εις βάρος του καταδικαστική απόφαση για τη γνωστή υπόθεση της κάρτας υγείας.

Τελικά, το αίτημα των «ερυθρόλευκων» καταψηφίστηκε με ψήφους 2 υπέρ και 11 κατά.
Υπέρ του αιτήματος των Πειραιωτών τάχθηκε μόνο η ΠΑΕ ΑΕΛ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν «απούσα», λόγω της συγγένειας του Βασίλη Γκαγκάτση με τον αντιπρόεδρο Μάκη Γκαγκάτση, ενώ υπήρξαν και δυο λευκά από Πανιώνιο και ΕΠΟ.

•Ανοιχτό εξακολουθεί να παραμένει το θέμα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ μετά και το διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (21/3).
Το πρωτάθλημα θέλει ακόμη πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του, ωστόσο απόφαση δεν πάρθηκε αν και είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι θα αποφασιστεί η ακύρωση της αναδιάρθρωσης έπειτα από την καθυστέρηση από την πλευρά του Γιώργου Βασιλειάδη, στην κατάθεση της σχετικής τροπολογίας. Ολα λοιπόν, γύρω από την αναδιάρθρωση θα κριθούν τις επόμενες ημέρες αφού ομόφωνα η Λίγκα αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση από τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις τάξεις των ομάδων, υπάρχει η τάση να ζητηθεί στο ραντεβού να μη γίνει φέτος η αναδιάρθρωση. Αυτό που απομένει είναι να επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη τάση. Το ραντεβού θα γίνει στα μέσα της άλλης εβδομάδας και στην Επιτροπή θα μετέχουν ομάδες που έχουν συμβόλαιο και με τη Nova και με την ΕΡΤ.

Δύο μέρες νωρίτερα, το Λαμία – Πανιώνιος

Το Σάββατο 30/3 θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας Λαμία – Πανιώνιος για το πρωτάθλημα και συγκεκριμένα για την 26η αγωνιστική μετά το θέμα που προέκυψε με τον αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ – Λαμία.
Αντίθετα, τη Δευτέρα, 1/4 θα διεξαχθεί ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός, που αρχικά είχε οριστεί Σάββατο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available