Γλέντι Παλλημνιακής Αδελφότητας «Ηφαιστος» και «Μαρούλας» (βίντεο)

Ο πρόεδρος της Παλλημνιακής Αδελφότητας Γιώργος Γιώκος (πρώτος από δεξιά) και τα άλλα στελέχη τα οποία εργάστηκαν άοκνα για την διοργάνωση του πασχαλινού γλεντιού. Φωτογραφία: "Εθνικός Κήρυξ" - Κώστας Μπέη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Παλλημνιακή Αδελφότητα «Ηφαιστος» και το Γυναικείο Τμήμα «Μαρούλα» το απόγευμα της Κυριακής διοργάνωσαν στο Λημνιακό Σπίτι στην Αστόρια το καθιερωμένο Πασχαλινό Γλέντι.

Ο πρόεδρος Γιώργος Γιώκος και τα άλλα στελέχη υποδέχτηκαν με χαρά τους συμπατριώτες τους και τους φίλους και ευχήθηκαν όπως το φως της Αναστάσεως τους εμπνέει και τους καθοδηγεί σε κάθε τους βήμα.


Βίντεο: Εθνικός Κήρυξ, Κώστας Μπέη

Η Παλλημνιακή Αδελφότητας είναι ένας από τους αρχαιότερους φορείς της ομογένειας της Νέας και προ τριών περίπου μηνών διοργάνωσε τον ετήσιο χορό στο πλαίσιο του οποίου γιόρτασε την 111η επέτειο της ιδρύσεώς της και απένειμε υποτροφίες στους αριστούχους μαθητές.

Διακρίνονται οι Μαριάνθη Μακρή, Ολγα Αλεξάντερ, Αφροδίτη Παπαχατζίδη, Κωστούλα Τραγαρά, Μαλάμα Βασιλοπούλου, Ολγα Ζωγράφου, Ντίνα Αυτουσμή, Θεοδώρα Βελησαρίου, Χαραλαμπία Διαματάρη, Γεωργία Τσικάρη, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σιδερία Θεοδωσίου, Βάιος και Κωνσταντίνος Αϊφαντής. Φωτογραφία: “Εθνικός Κήρυξ” – Κώστας Μπέη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available