«Περιμένουμε ΠΑΟΚ για Σαμπράνο»

Τον συμπατριώτη του Λούμπος Μίχελ, Νόρμπερτ Γκιομπέρτ έχει βάλει στόχο ο Στανόγεβιτς (φωτογραφία: Ευρωκίνηση).

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Κάρλος Σαμπράνο, με την προοπτική αυτή να μην αφήνει ασυγκίνητο τον Περουβιανό στόπερ.
Ο Σαμπράνο είναι στην λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών της Ρουμπίν Καζάν, με τον μάνατζερ και αδερφό του Σαμπράνο, Ελιο Καζαρέτο να αφήνει ανοιχτή την «πόρτα» με τον «δικέφαλο».
Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε ο Καζαρέτο: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος της Ελλάδα και πολύ αναγνωρίσιμος στην Ευρώπη. Εμείς όμως περιμένουμε να κάνει την κίνηση του για τον Κάρλος, για να προχωρήσουμε τις επαφές».

Επιμένει
Ο ΠΑΟΚ «ψάχνεται» για την ενίσχυση του στο κέντρο της άμυνας, και ένα από τα ονόματα που απασχολούν το ρεπορτάζ, είναι του Ιταλού Τζιουζέπε Μπελούσι.
Ο στόπερ που ανήκει στην Λιντζ, από την οποία αναμένεται να μείνει ελεύθερος, συντηρείται και σήμερα στην «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα, με τον Ιταλό μεταγραφολόγο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο να αναφέρει σήμερα πως ο «δικέφαλος» είναι το φαβορί για την απόκτηση του Μπελούσι, για τον οποίο ενδιαφέρονται οι Νοβάρα και Κρεμονέσε.
Ο Μίχελ έχει στην λίστα του τον Ιταλό που ωστόσο δεν είναι το μόνο όνομα που «παίζει» για την ενίσχυση στα στόπερ.

Γιώργος Ζαχαριάδης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *