«Πετροδόλαρα» για Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς (φωτογραφία: Ευρωκίνηση).

Μαζεμένες οι προσκλήσεις για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι μέσα στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας της Σερβίας για το παγκόσμιο κύπελλο όπως ανακοίνωσε ο Μλάντεν Πέτριτς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός γνωστοποίησε τους 35 ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει, ενώ στην τελική του απόφαση θα πρέπει να αποκλείσει 12 παίκτες. Μεταξύ των επιλογών είναι οι Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ και Γιάγκος Βούκοβιτς του Ολυμπιακού.
Την ίδια ώρα όμως αυξάνεται η πίεση στον Σέρβο φορ από την Αλ Νασρ. Τα… πετροδόλαρα της οποίας θέλουν να πάρουν τον παίκτη από τον «Δικέφαλο». Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία -τα οποία αναπαράγουν και στη Σερβία- η Αλ Νασρ προσφέρει γην και ύδωρ στον παίκτη και την ελληνική ομάδα για να αποκτήσει τον Σέρβο.
Συγκεκριμένα, έχει προτείνει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με συνολικές απολαβές οκτώ εκατομμυρίων ευρώ με τον ΠΑΟΚ να λαμβάνει περίπου 4,5 με 5 εκατομμύρια ευρώ.
Μέχρι τώρα, δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση. Ούτε από τον ΠΑΟΚ, ούτε από τον παίκτη.
Ωστόσο πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι στα δημοσιεύματα εκφράζεται μια μεγάλη αισιοδοξία για την επιτυχία της Αλ Νασρ στην προσπάθεια που υποστηρίζουν ότι γίνεται για να αποκτήσει τον Σέρβο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available