«Ποιος κάνει παιδιά όταν δεν υπάρχει δουλειά;»

Η κ. Θεανώ Φωτίου.(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Δεν τους προλαβαίνω. Κάθε ημέρα και κάτι καινούργιο. Αν έγραφαν σενάριο για κωμωδίες (μάλλον μαύρες) θα ήταν ανεξάντλητοι.

Την Παρασκευή ήταν η σειρά της υφυπουργού Εργασίας, Θεανώς Φωτίου: «Ποιος κάνει παιδιά όταν δεν υπάρχει δουλειά;» αναρωτήθηκε η Yφυπουργός, θέλοντας να αντικρούσει τα πυρά που δέχεται για τις περικοπές στα επιδόματα τρίτεκνων και πολύτεκνων.

Αρα λοιπόν, αφού κύριοι και κυρίες κάνατε παιδιά χωρίς να έχετε δουλειά, καλά να πάθετε.

  • Πολάκης

«Τσικρίκα πού κλαις; Πρετεντέρη, Τσίμα, Τρέμη, Καψή. Πούσαι μάγκα τον χειμώνα, πού την έχεις την κρυψώνα;». Το χαιρέκακο αυτό μικρό κείμενο που αφορά στο κλείσιμο του «Mega» (το οποίο σουλούπωσα για να σας το παρουσιάσω, αφού με την αναρχία που είχε, τα σημεία στίξης πεταμένα όπου νάναι και τα λοιπά άλλα προβλήματα που παραπέμπουν σε μετεξεταστέο μαθητή Γυμνασίου) αποτελεί ανάρτηση σε προσωπική σελίδα του υπουργού (!!!) Παύλου Πολάκη. «O tempora, o mores» που λέγαμε και στο σχολείο.

  • Πάλι τα ίδια

Πέτυχε το πείραμα στην Αθήνα. Η απεργία στο μετρό και τα τρόλεϊ έπληξε το κεφάλαιο, χτύπησε τον καπιταλισμό στη ρίζα του. Ετσι λοιπόν οι συνδικαλιστές αποφάσισαν να το επαναλάβουν και τη Δευτέρα θα έχουμε και πάλι απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αλίμονο από τους εφοπλιστές που δεν θα μπορούν να πάνε στη δουλειά τους.

  • Γερούν

«Ολα έγιναν πιο εύκολα για την Ελλάδα με Τσίπρα και Τσακαλώτο», είπε σε συνέντευξή του ο απερχόμενος επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ. Λέει δηλαδή ο Γερούν ότι το δίδυμο Αλέξη-Ευκλείδη ήταν το πιο υπάκουο απ’ όλα. Οι ίδιοι βέβαια περνιούνται στο κομματικό τους ακροατήριο για «σκληροί διαπραγματευτές», αλλά ας μην κολλάμε πλέον σε τέτοιες λεπτομέρειες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *