Πολύ καλά παιχνίδια και αποτελέσματα από τον Αστέρα ΝΥ

Τα παιδιά του Αστέρα ξεκουράζονται μετά την μπαλάρα και τη νίκη κόντρα στη Floral Park. Οι «Αστέρες» τα έδωσαν όλα και έφτασαν σε μία δίκαιη επικράτηση στο κλειστό τουρνουά και ξεκουράζονται, ενώ πίσω τους η «Ιερά Εξέταση» από τους «παλιούς» ποδοσφαιρανθρώπους της Ομογένειας που είδαν και έμειναν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών.

Πολύ καλά στάθηκε η ομάδα του Αστέρα ΝΥ στο τουρνουά κλειστού ποδοσφαίρου στη Νέα Υόρκη. Επαιξε πολύ καλά παιχνίδια, πρόσφερε θέαμα, συγκινήσεις και αν ήταν λίγο πιο τυχερή θα είχε τρεις νίκες σε ισάριθμα πρώτα παιχνίδια.

Στο πρώτο, απέναντι στους Los Amigos η ομογενειακή ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά και με γκολ του Nincent DiStasi ήταν μπροστά με σκορ 2-1. Είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, έπαιζε με τον ρυθμό του όπως ήθελε, αλλά ένα αμυντικό λάθος 15 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα ήρθε το άδικο 2-2. Ενα αποτέλεσμα που δεν άξιζε στον Αστέρα γιατί ήταν πολύ καλύτερος και έπρεπε να πάρει τη νίκη.
Στο δεύτερο παιχνίδι του απέναντι σε μία πολύ πιο ισχυρή και έμπειρη ομάδα, όπως η Florak Park, που ήταν προπέρσινη πρωταθλήτρια στη 2η κατηγορία του Λονγκ Αϊλαντ Λιγκ, οι «μικροί» του Αστέρα έκαναν καταπληκτικό παιχνίδι και έφτασαν δίκαια στη νίκη με 2-1 χάρη στα παλικαρίσια γκολ του Αντώνη Καραμίτζου και βολίδα του Ντένη Στυλιανού. Βέβαια για να κρατηθεί το 2-1 σημαντικό ρόλο έπαιξε ο «Κέρβερος» Βασίλης Γκανασούλης που «κατέβασε» ρολά και κράτησε το ένα γκολ παθητικό τρεις φορές.
Τέλος στο τρίτο παιχνίδι με την NY Boldest οι του Αστέρα αν και ήταν καλύτεροι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1 μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Η μπάλα του… Οσιμ είπε πεισματικά «όχι» στα σουτ των Γιάννη Φαλίδα και Δημήτρη Γιαννόπουλου, όμως ο επιμένων… ελληνικά και στο τέλος με μακρινό διαγώνιο σουτ του Μιχαλάκη Στυλιανού ήρθε το δίκαιο 1-1.

Οι (από αριστερά) Πέτρος Λαγωνίκας, Στέλιος Στυλιανού, Νίκος Νικολάου, Γιάννης Τσάπος, Κώστας Ξύκης, Κώστας Μάνεσης σαν… Ιερά Εξέταση παρακολουθούν τις προσπάθειες των παιδιών του Αστέρα.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα του Στέλιου Στυλιανού έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, ευχαρίστησε το κοινό της και κυρίως την… Ιερά Εξέταση που έβλεπε από τις εξέδρες αποτελούμενη από γνώστες του ομογενειακού ποδοσφαίρου και του ποιοτικού ποδοσφαίρου γενικότερα.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Βασίλης Ανασούλης, Μανώλης Καραβαγγέλας, Αντώνης Καραμίντζος, Vincent Distasi, Ντένης Στυλιανού, Μιχάλης Στυλιανού, Etien Nako, Γιάννης Φαλίδας, Michael Distasi, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Byron Cruz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available