Πολύ καλές εμφανίσεις από Αστέρα ΝΥ

Ο Τάσος Σαπουντζής δίνει εντολές και οδηγίες στους παίκτες του Αστέρα. Φωτογραφία: Αστέρας ΝΥ

Τη δική του πρεμιέρα στο ποδοσφαιρικό τουρνουά κλειστών γηπέδων που διοργανώνει, όλη την εβδομάδα, το Λονγκ Αϊλαντ Λιγκ έκανε ο Αστέρας Νέας Υόρκης. Η ομάδα του Τάσου Σαπουντζή που συμμετέχει στο πρωτάθλημα των κατηγοριών 2 και 3 είχε πολύ καλή παρουσία. Και στα δύο παιχνίδια που έδωσε στις εγκαταστάσεις του Mitchell Athletic Complex πλησίον στο Nassau Colliseum άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έδειξε ότι στον ανοιξιάτικο γύρο του πρωταθλήματος θα ξεκινήσει πολύ δυναμικά και με απαιτήσεις. Πολύ καλό ποδόσφαιρο, γρήγορο ποδόσφαιρο, με σωστές πάσες, καλή φυσική κατάσταση και καλή αλληλοκάλυψη οι παίκτες του Σαπουντζή άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον. Αν μάλιστα ήταν λίγο πιο τυχεροί, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι με την Forest Park (ομάδα Β’ κατηγορίας) όπου είχαν και δοκάρι θα μπορούσαν να κερδίσουν το παιχνίδι (1-0 το τελικό). Στο δεύτερο παιχνίδι βγήκε λίγο η κούραση αλλά και πάλι πολύ καλό, στρωτό ποδόσφαιρο με τη μπάλα να φεύγει γρήγορα και με τη «μία». Ομως δύο αδράνειες έφεραν το 0-2 από την Pro Touch.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΥ: Villacis Jonathan, Villacis Mark, Κρεμεζής, Tarko, Distasi Mike, Distasi Vincent, Luniewski, Guerrero, Calle Herrera.
Το Σάββατο η ομάδα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της με αντιπάλους τις ομάδες Β’ κατηγορίας Oceanside και Λέρος και την Γ΄ κατηγορίας ομάδα NYCD Boldest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available