Πρώην υποψήφια βουλευτής απειλούσε πρώην εραστή της και τη σύζυγό του 

(AP Photo/Petros Karadjias, FILE)

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας βρέθηκε, την Πέμπτη, γυναίκα που είχε κατέλθει ως υποψήφια με το ΕΛΑΜ στις βουλευτικές εκλογές του 2016.

Οπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», που είχε φέρει στο φως την υπόθεση το 2016, εναντίον της γυναίκας είχε ξεσπάσει, το 2016, σκάνδαλο καθώς φέρεται να διατηρούσε δεσμό με παντρεμένο, τον οποίον όπως και τη σύζυγό του άρχισε να απειλεί με μηνύματα, αφού διέκοψαν τον παράνομο δεσμό τους.

Η κατηγορούμενη, στην οποία απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για τα αδικήματα της επίμονης χρήσης δικτύου επικοινωνιών με σκοπό την πρόκληση, ενόχληση, παρενόχληση ή και άσκοπη ανησυχία καθώς και της αποστολής μηνυμάτων με κατάφωρα απειλητικό, προσβλητικό ή αισχρό περιεχόμενο, αρνήθηκε ενοχή και ως εκ τούτου η υπόθεση οδηγήθηκε σε ακρόαση στις αρχές Ιουνίου.

Κάποια από τα απειλητικά μηνύματα που απευθύνονταν στη σύζυγο φέρεται να έγραφαν: «Οταν θα σου φυτέψω μια σφαίρα στον εγκέφαλο θα συνέλθεις για τα καλά. Είμαι ψυχρός εκτελεστής να το ξέρεις»…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available