Σαλαμίνα – ΕΝΠ 1-1: Τα μοίρασαν στο «Αμμόχωστος»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Από ένα γκολ και ένα βαθμό μοιράστηκαν Νέα Σαλαμίνα και Ενωση, στο κεκλεισμένων των θυρών «Αμμόχωστος», για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος «Γλαύκος Κληρίδης».

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες που όμως έδειξαν ότι έχουν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Αντίθετα, η Ενωση με σωστή τακτική κατάφερε να πάρει προβάδισμα με μια αντεπίθεση στο 77’ όταν ο Τόφας πρόλαβε τον Σέτκους και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Η Νέα Σαλαμίνα τα έδωσε όλα προκειμένου να αποφύγει την ήττα και δικαιώθηκε στο 86’ όταν με εκτέλεση φάουλ του Ρόκε έφερε το ματς στα ίσια.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Μουλαζίμη, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Νεόφυτος Λάρκου): Σέτκους, Ψιάνος (81’ Ζιλέ), Μιντίκκης, Μοντέιρο, Ντομπρασίνοβιτς, Παναγή (64’ Πάντος), Καλογέρης, Τζούρτζουριτς, Βαττής (64’ Σκβορτς), Ρόκε, Εζέ.

ΕΝΠ (Νίκος Ανδρονίκου): Μάστρου, Μουλαζίμης (49’ Κολάνης) (78’ Τσιακλής), Καντέρο, Τσιγκουίνι, Γκάβριτς, Γουίλιαμ (59’ Ανγκούλο), Ντε Σόουζα, Αρέστη, Τόφας, Κοσμά, Ζανέττου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available