Σανγκόι… από χρόνου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Τέλος η σεζόν για τον Γκαστόν Σανγκόι. Ο Αργεντινός πέρασε από εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Το χθεσινό ματς με την Ομόνοια ήταν το τελευταίο του πρώτου σκόρερ του Απόλλωνα και του πρωταθλήματος, αφού θα χρειαστεί τρεις εβδομάδες ίσως και περισσότερο για να επανέλθει και μέχρι τότε το πρωτάθλημα θα έχει ολοκληρωθεί.

Πλέον, ο Αργεντινός θα αναμένει τη νέα σεζόν. Η απουσία του κορυφαίου ποδοσφαιριστή των κυανόλευκων στα εναπομείναντα ματς αποτελεί πλήγμα για την ομάδα του και ο Χριστοφόρου καλείται να ζήσει και χωρίς τον Σανγκόι.

Η ομάδα της Λεμεσού θα αντιμετωπίσει κατά σειρά, τον ΑΠΟΕΛ (Τσίρειο), την ΑΕΛ, Ερμή (Τσίρειο) και Ανόρθωση («Αντώνης Παπαδόπουλος»). Οπως γίνεται αντιληπτό, τις επόμενες τρεις εβδομάδες δεν θα βγει από τη Λεμεσό.

Οι «κυανόλευκοι», όπως είπε ο προπονητής τους, δεν θα αδιαφορήσουν και θα κυνηγήσουν τις πιθανότητές τους για τη δεύτερη θέση που ως γνωστό οδηγεί (πέρα από τον πρωταθλητή) στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available