Σεξουαλικά κακοποιημένο το 11 μηνών βρέφος που μεταφέρθηκε νεκρό στο Παίδων

Το Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού». Φωτογραφία αρχείου: Ευρωκίνηση/Γιάννης Παναγόπουλος.

ΑΘΗΝΑ. Σεξουαλική κακοποίηση έχει υποστεί το βρέφος 11 μηνών από την Συρία, το οποίο μεταφέρθηκε νεκρό χτες στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Μπουζιάνη, ο οποίος διενήργησε σήμερα την νεκροτομή.

Ωστόσο, η μητέρα του υποστηρίζει ότι στο παιδί έκαναν κλύσμα, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Μακροσκοπικά οι γιατροί προχθές στο Παίδων διαπίστωσαν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Ωστόσο, λίγο αργότερα άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο τα σημάδια που εντόπισαν να προέρχονται από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το παιδί.

Χθες έγινε ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του άτυχου 11χρονου βρέφους, η οποία έδειξε παρά φύσιν σεξουαλική κακοποίηση, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είναι απροσδιόριστη η αιτία του θανάτου.

Η μητέρα του άτυχου 11μηνου βρέφους, όταν προσήλθε στο νοσοκομείο είχε μαζί της τον ιατρικό φάκελο του παιδιού καθώς πήγαιναν συχνά το κοριτσάκι τους στο Παίδων για εξετάσεις εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του 11 μηνών βρέφους, στην κατάθεσή της είπε ότι λόγω του προβλήματος που είχε, το παιδί δεν τρεφόταν σωστά και ήταν αναγκασμένη κάποιες φορές να του κάνει κλύσματα.

Να σημειωθεί ότι από προχθές κρατούνται και ανακρίνονται ο πατέρας του 11μηνου βρέφους και ο εξάδελφός του, ο οποίος φιλοξενείτο στο σπίτι τους στου Ζωγράφου. Αναμένεται να ληφθεί δείγμα DNA, ενώ θα εξεταστούν για τυχόν κακοποίηση και τα δύο άλλα παιδάκια της οικογένειας, το δίδυμο 11 μηνών κοριτσάκι του νεκρού βρέφους και το μεγαλύτερο αγοράκι 2,5 ετών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available