Σε δεύτερη λίμνη του Κονέκτικατ στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την Τζ. Ντούλος

H Jennifer Dulos (New Canaan Police Department via AP)

ΝΙΟΥ ΚΑΝΑΑΝ. ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ. Η Αστυνομία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δεν σταμάτησε τις έρευνες για τον εντοπισμό της εξαφανισμένης Τζένιφερ Ντούλου (Jennifer Dulos), καθώς πλέον ξεκίνησε η τέταρτη εβδομάδα από την ημέρα που έδωσε για τελευταία φορά σημάδια ζωής.

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες «χτένιζαν» τη λίμνη Φίσερ Μέντοου στο Αβόν καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν κάτι, αναφέρει το δίκτυο «WFSB». Οι Αρχές επέστρεψαν το Σάββατο για να ερευνήσουν εκ νέου τις χωματερές του Χάρτφορντ, όπου σύμφωνα με την Αστυνομία εκκενώθηκαν οι κάδοι απορριμμάτων, στους οποίους ο Φώτης Ντούλος (Fotis Dulos) φέρεται να πέταξε σακούλες με πράγματα της Τζένιφερ, το βράδυ το οποίο δηλώθηκε η εξαφάνισή της. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το «WFSB», την Κυριακή δεν συνεχίστηκαν οι έρευνες στις χωματερές.

Ορισμένες από τις σακούλες που βρέθηκαν της πρώτες μέρες της έρευνας και πριν αυτές μεταφερθούν στην Αρχή Ανακύκλωσης Υλικών είχαν πάνω τους ίχνη από αίμα της Τζένιφερ, σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης.

«Γιατί νομίζετε ότι βρίσκεται σε επισφαλή θέση; Αυτό που έκανε με τις σακούλες, αν μπορεί να αποδειχθεί, είναι ανησυχητικό και χρήζει εξηγήσεων», δήλωσε ο Νορμ Πάτις, δικηγόρος του Ντούλου, στο «NBC», την περασμένη εβδομάδα. «Το καταλαβαίνουμε και το αποδεχόμαστε».

Θυμίζουμε ότι ο Φώτης Ντούλος κατέβαλε την περασμένη Τρίτη εγγύηση ύψους μισού εκατομμυρίου δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Νωρίτερα το πρωί της ίδιας μέρας, ο Ντούλος και η σύντροφός του Μισέλ Τροκόνη (Trokonis), δήλωσαν ενώπιον του δικαστηρίου στο Κονέκτικατ πως είναι αθώοι για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται σχετικά με την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του Φώτη Ντούλου και μητέρας των παιδιών του.

Την Παρασκευή ήρθε στην επιφάνεια ένα νέο στοιχείο που περιπλέκει την υπόθεση περισσότερο. Το φορτηγάκι, ιδιοκτησίας του Φώτη Ντούλου, το οποίο εθεάθη στο Νιου Καναάν την ημέρα που η εν διαστάσει σύζυγός του εξαφανίστηκε, δεν βρισκόταν ο κατηγορούμενος, αλλά ένας υπάλληλος της κτηματομεσιτικής του εταιρείας.

Οι δύο άντρες είχαν ανταλλάξει αυτοκίνητα, με τον υπάλληλο να οδηγεί το μαύρο φορτηγάκι του Ντούλου, ενώ ο κατηγορούμενος βρισκόταν στο τιμόνι του αμαξιού του υπαλλήλου του, σύμφωνα πληροφορίες.

Αργότερα την ημέρα της εξαφάνισης, ο υπάλληλος γύρισε το φορτηγάκι στο σπίτι του Ντούλου στο Φάρμινγκτον και πήρε πίσω το δικό του όχημα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available