Σκοτώθηκε ο Γιώργος Κατσιάπης, σύζυγος της Μαργαρίτας Λάτση

Φωτογραφία αρχείου: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI.

ΑΘΗΝΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Αδιευκρίνιστες εξακολουθούν να παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Κατσιάπης, σύζυγος της Μαργαρίτας Λάτση, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας στο Μονακό.

Ενώ οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για τροχαίο δυστύχημα, χωρίς να διευκρινίζεται πού συνέβη και κάτω από ποιες συνθήκες, τις τελευταίες ημέρες ήρθαν στο φως ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από διάφορες πλευρές που κάνουν λόγο για ζαλάδα του Γιώργου Κατσιάπη και πτώση του από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Το μοιραίο συνέβη την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου αλλά η είδηση του θανάτου έγινε γνωστή δύο ημέρες αργότερα, στις 2 Οκτωβρίου.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Κατσιάπης ζούσε στο Μονακό τα τελευταία χρόνια με την σύζυγό του, Μαργαρίτα. Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι από το 1996.

Ο Γιώργος Κατσιάπης ήταν επί σειρά ετών διευθυντής στην εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών EFG Eurofinanciere d’ Investissements SAM, μια εταιρεία που λειτουργούσε και λειτουργεί ως ένας από τους πολλούς επενδυτικούς βραχίονες του ομίλου της Eurobank.

Η Μαργαρίτα Λάτση, που είναι η μικρότερη κόρη του Γιάννη Λάτση και αδελφή της Μαριάννας και του Σπύρου, καλείται τώρα να αντιμετωπίσει το τραγικό συμβάν.

Ο Γιώργος Κατσιάπης περιγράφεται από τους φίλους και τους συγγενείς του ως ένας πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος που δεν αγαπούσε ιδιαίτερα τις κοσμικότητες.

Με την Μαργαρίτα Λάτση, μικρότερη αδελφή της Μαριάννας και του Σπύρου Λάτσην είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Γιάννη που είχε πάρει το όνομα του αξέχαστου παππού του, του «Καπετάν Γιάννη» Λάτση και την Τατιάνα.

1 Comment

  1. Ας αναπαυεται πλεον εν ειρηνη η ψυχη του ανθρωπου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available