Σοκ στον ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια

Ο Αντελίνιο Βεϊρίνια.

Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν για τον τραυματισμό του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, υπεβλήθη σε εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, με τη διάγνωση να κάνει λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η απώλεια στον αγώνα με τη Λάρισα δεν ήταν σε καμία περίπτωση οι δύο βαθμοί που άφησε ο ΠΑΟΚ, αλλά ο τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια.
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπεβλήθη το πρωί σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους του ιατρικού τιμ. Τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Βιεϊρίνια υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου.

Το πλάνο της αποκατάστασης του τραυματισμού θ’ αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.
Αρχηγέ είμαστε όλοι δίπλα σου».
• Το μπασκετικό τμήμα του «Δικεφάλου» δήλωσε με σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη στήριξή του προς τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Θέλοντας να εκφράσει τη στήριξη της στον φετινό ηγέτη του «Δικεφάλου», η ΚΑΕ ΠΑΟΚ «ανέβασε» μία φωτογραφία, γράφοντας: «Γίνε σύντομα καλά αρχηγέ, μην τα παρατάς ποτέ».

ΑΕΛ: «Αντελίνο γρήγορα κοντά μας»
Στο πλευρό του Αντελίνο Βιεϊρίνια στέκεται και η ΠΑΕ ΑΕΛ, εκφράζοντας την ευχή να επιστρέψει γρήγορα στη δράση. «Δεν ανήκεις μόνο στον ΠΑΟΚ, αλλά σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο»!
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Οι οπαδοί μας, οι ποδοσφαιριστές μας, οι προπονητές μας είμαστε μαζί σου, σε σκεφτόμαστε και σου συμπαραστεκόμαστε.
Αντελίνο σιδερένιος, γρήγορα κοντά μας, γιατί δεν ανήκεις μόνο στον ΠΑΟΚ, αλλά σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, που το ομορφαίνεις με την παρουσία σου».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available