Στην κορυφή της Ευρώπης ο Τραΐκοβιτς!

Milan Trajkovic of Cyprus celebrates after winning the men's 60 meters hurdles race final during the European Athletics Indoor Championships at the Emirates Arena in Glasgow, Scotland, Sunday, March 3, 2019. (AP Photo/Petr David Josek)

Στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής ο Μίλαν Τραΐκοβιτς, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 60 μέτρων μετ’ εμποδίων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη.
Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς τερμάτισε πρώτος με χρόνο 7.60.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το πρώτο χρυσό της Κύπρου σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου!
Ο 27χρονος αθλητής στην καριέρα του έχει να επιδείξει, επίσης, την κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων στα δρόμο με εμπόδια 110μ. στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης το 2013 και το 2015 με χρόνους 14.03 και 13.86 αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια Αναστασιάδη στον Μίλαν Τραΐκοβιτς
Συγχαρητήρια στον Μίλαν Τραΐκοβιτς για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στα 60 μέτρα μετ’ εμποδίων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με ανάρτησή του στο Twitter.
Πρόκειται για το πρώτο χρυσό που κατέκτησε ποτέ η Κύπρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.
«Μπράβο Μίλαν Τραΐκοβιτς, υπέροχη η προσπάθειά σου, εκπληκτικό το αποτέλεσμα. Να χαρείς την κορυφή στον κλειστό στίβο και να συνεχίσεις δυνατός για τους επόμενους στόχους σου. Μας κάνεις περήφανους!», έγραψε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού επίσης συγχαίρει θερμά τον πρωταθλητή μας του στίβου Μίλαν Τραϊκοβιτς για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 60 μέτρα μετ’ εμποδίων με χρόνο 7.60 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκώβη.

«Είναι μια ανεπανάληπτη επιτυχία για τον Τραϊκοβιτς, τον κυπριακό στίβο και τον Κυπριακό Αθλητισμό γενικότερα. Συγχαρητήρια και στον προπονητή του Αντώνη Γιαννουλάκη, καθώς και στην ΚΟΕΑΣ», αναφέρει ο ΚΟΑ.
Προσθέτει ότι ο ΚΟΑ στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά τις αγωνιστικές προσπάθειες του Μίλαν Τραϊκοβιτς.
«Αισθανόμαστε περήφανοι για τη σημερινή του επιτυχία και του ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον», καταλήγει η ανακοίνωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available