Στη «λευκή» ισοπαλία Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα (βίντεο)

Μία από τις ευκαιρίες στα καρέ της Νέας Σαλαμίνας. Φωτογραφία από βίντεο.

Στο 0-0 έμειναν Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα, σε ένα παιχνίδι που στην μεγαλύτερη του διάρκεια η Ομόνοια έλεγχε τον ρυθμό, έχασε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, ωστόσο το μηδέν έμεινε μέχρι το τέλος και για τις 2 ομάδες.

Αρκετές καλές ευκαιρίες και για την Νέα Σαλαμίνα, η οποία πάει στους 33 βαθμούς με την Ομόνοια να πάει στους 32.

Στο 5ο λεπτό είχαμε καλή στιγμή για την Ομόνοια με σουτ του Ραμίρεζ να αποκρούεται από τον Κορέια πάνω στην γραμμή με το κεφάλι. Στην εξέλιξη σουτ του Τιάγκο σταμάτησε ο Μεχίας.
Στο 13ο λεπτό το γυριστό σουτ του Κολοβού πέρασε έξω. Γενικά η Ομόνοια κρατούσε περισσότερο μπάλα, ωστόσο η Νέα Σαλαμίνα ήταν καλά κλεισμένη και περίμενε στην αντεπίθεση.

Στο 28΄ σουτ του Κατελάρη κτύπησε στο κεφάλι του Γκολομπάρτ και έφυγε έξω. Στο 35ο λεπτό ένα πλάγιο σουτ του Μιντίκκη απέκρουσε σε κόρνερ ο Μεχίας. Στο 38΄ μπήκε στην περιοχή ο Μιντίκκης, έδωσε στον Κίνγκσλεϊ, γύρισε έκανε το σουτ αλλά ήταν αδύναμο με τον Μεχίας να μαζεύει.
Στο 42ο λεπτό ο νεαρός Τζιωνής έπιασε το σουτ, αλλά ο Βεσελόφσκι ήταν σε ετοιμότητα και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 52ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε το φάουλ, ο Βεσελόφσκι απέκρουσε όπως έκανε και σε νέο σουτ του Κούσουλου. Λίγο μετά ο Μεχίας απέκρουσε σουτ του Τιάγκο. Στο 61 ένα καλό σουτ από τον Ραμίρες πέρασε λίγο έξω. Στο 66΄ ο Τισντέλ έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά έξω.
Στο 73’ είχαμε σπουδαία απόκρουση του Βεσελόφσκι σε κεφαλιά του Μότα μετά απο σέντρα του Γκόμεθ, με τους πράσινους να χάνουν μια μεγάλη ευκαιρία. Ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας είχε νέα μεγάλη απόκρουση στο 79΄ σε εξ επαφής κεφαλιά του Ντάρμπισαϊρ.

Στο 85’ ο Μεχίας απέκρουσε σε κόρνερ ένα σουτ του Τιάγκο, ενώ 2 λεπτά μετά ένα σουτ του ίδιου παίκτη ήταν καλό αλλά πέρασε λίγο έξω.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μεχίας, Βύντρα, Κούσουλος, Μότα, Μανρίκε, Κατελάρης (46’ Λοέ), Γκόμεθ, Τζιωνής (77’ Μόντες), Μαυρίας, Κολοβός (61’ Ντάρμπισαϊρ), Ραμίρες.
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Γκολομπάρτ, Φουστάρ, Χριστοφόρου, Νουρ, Μαργκάσα (77’ Κωστή), Μιντίκκης, Κορέια, Τιάγκο, Τισντέλ (68’ Ελουντου), Κίνγκσλεϊ Κίνγκσλεϊ (90+3’ Σικόρσκι).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available