Στη Νέα Υόρκη το Συνέδριο του Ελληνικού Συνδέσμου Φοιτητών Βόρειας Αμερικής (NHSA)

Από το Συνέδριο του NHSA στην Ατλάντα το 2017. Πηγή: NHSA.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Εθνικός Ελληνικός Σύνδεσμος Φοιτητών (NHSA) Βόρειας Αμερικής πραγματοποιεί το συνέδριό του στην πόλη της Νέας Υόρκης από τις 12 έως τις 14 Οκτωβρίου 2018.

Οι μετέχοντες, σύμφωνα με το σχετικό ανακοινωθέν, θα διαμένουν στο «Grand Hyatt New York» στο Μανχάταν.

Οι εργασίες ξεκινούν με μία ώρα «χαλαρής» δικτύωσης/γνωριμίας, την Παρασκευή 12 του μήνα στο Liberty Court Penthouse Lounge στο Battery Park της Νέας Υόρκης.

Ακόμη, κατά την ολοήμερη συνεδρίαση, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, που θα φιλοξενηθεί από την Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom, οι μετέχοντες θα ακούσουν από ένα πάνελ διακεκριμένων Ελληνοαμερικανών ηγετικών προσωπικοτήτων τις απόψεις του επί του θέματος «Tomorrow is Now» (Το Αύριο είναι Τώρα).

Οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στις τρέχουσες εξελίξεις, την επαγγελματική ανάπτυξη, την ηγεσία και την ενεργή συμμετοχή στην Κοινότητα.

Οσον αφορά στα ορεκτικά για την ημέρα είναι μία προσφορά της Olyra Foods.

Είναι προγραμματισμένο και ένα γεύμα καθοδήγησης (mentorship luncheon), κατά το οποίο οι νεότεροι μετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν και να μάθουν από πάνω από 20 μέντορες που θα εκπροσωπούν διάφορους τομείς.

Μετά το συνέδριο οι μετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν κορυφαία αξιοθέατα της πόλης της Νέας Υόρκης.

Θα ακολουθήσει Ελληνική Βραδιά, που θα φιλοξενηθεί στο «Kellari» με την συμμετοχή του DJ Serafim και ειδικά ποτά που παρέχει η Roots Premium Spirits.

Την επόμενη οι μετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για συνομιλίες με το Εκτελεστικό Συμβούλιο του NHSA στο δημαρχείο, ενώ θα ακολουθήσει νέο διάλειμμα για επισκέψεις σε αξιοθέατα.

Εισιτήρια για την Ελληνική Βραδιά και το Συνέδριο μπορεί να βρει κανείς στην ιστοσελίδα του NHSA και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου.

www.facebook.com/nhsaofamerica
www.nhsaofamerica.org

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στον NHSA στο nhsa@nhsaofamerica.org .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available