Στις 13 και 14 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο η 5η Εκθεση «Ζυθογνωσία»

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ.

Στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο η 5η Έκθεση «Ζυθογνωσία», Microbreweries & Premium Beers.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την μοναδική έκθεση στην Ελλάδα αφιερωμένη στους ζύθους υψηλής ποιότητας.

Για μία ακόμα χρονιά το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει μερικές εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και σπάνιες μπίρες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να ζήσει από κοντά την «επανάσταση» της ελληνικής μικροζυθοποιίας, γνωρίζοντας ζυθοποιούς που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.

Ο επισκέπτης της Ζυθογνωσίας θα μπορεί να κινείται ελεύθερα στην έκθεση δοκιμάζοντας όσες ετικέτες επιθυμεί στο συλλεκτικό ποτήρι μπίρας που παραλαμβάνει στην είσοδο, καθοδηγούμενος από τον ειδικό κατάλογο της Ζυθγνωσίας.

Τη βιωματική απόλαυση της επίσκεψης στη Ζυθογνωσία θα ενισχύσουν πρωτοεμφανιζόμενο στην εγχώρια σκήνη μικροζυθοποιείο από τη Δανία, pop-up εστιατόριο καθώς και ποικίλες ενδιαφέρουσες υπηρεσίες οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα από την ιστοσελίδα zythognosia.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available