Στο Σύνδεσμο ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ της Νέας Υόρκης, Ναούμ Πασβάτης, ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο ταμίας του Συνδέσμου, Γιάννης Καραπετρίδης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας και ηλεκτρονικών Μέσων του Συνδέσμου, Διονύσης Βορεάδης. Φωτογραφία: facebook/PAOK Fan Club of New York

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στον Σύνδεσμο της Νέας Υόρκης. Οι ομογενείς οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» δούλευαν πυρετωδώς στον νέο τους υπό κατασκευή χώρο (22-73 27th str Astoria) άνοιξε η πόρτα και μπήκε ο… Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο Υπουργός της Κυβέρνησης αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Νέα Υόρκη για το ετήσιο συνέδριο «Invest in Greece» και ως γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ, ήταν φυσικό να επισκεφθεί τον «ασπρόμαυρο» Σύνδεσμο και δη τον νέο χώρο που ετοιμάζουν οι άνθρωποί του.

Το «PAOK Fan Club of New York» σε σχετική του ανάρτηση στο facebook έγραψε τα εξής: «Και ενώ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ σιγά σιγά να ετοιμάζουμε τον νέο μας χώρο, σήμερα η βραδιά μας τελείωσε με μια ευχάριστη έκπληξη καθώς μας επισκέφτηκε ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδας και φυσικά τρελό ΠΑΟΚτσάκι Ευκλείδης Τσακαλώτος!!!

Οι μισοί δεν ξέραμε καν ότι βρίσκεται στην Νέα Υόρκη… πήγε να μας βρει στον παλιό σύνδεσμο και του είπαν ότι πλέον τα παιδιά είναι σε δικό τους χώρο και έψαξε και μας βρήκε γιατί όπως μας είπε δεν γινόταν να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα χωρίς να μας επισκεφτεί!!!

Αφού συνήλθαμε από την έκπληξη συζητήσαμε πολλά με φυσικά μοναδικό θέμα τον ΠΑΟΚ μας… του τα ψάλαμε αρκετά είναι η αλήθεια εκφράζοντας τα παράπονά μας για τα περσινά ευτράπελα του ελληνικού πρωταθλήματος και φυσικά του μεταφέραμε τις ανησυχίες για τυχόν εμφάνισης των ίδιων προβλημάτων και στο φετινό… ειδικά για το φετινό που πάει τρένο η ομάδα!!!
Τον ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψή του για το ότι έκατσε και μας άκουσε για αρκετή ώρα… αλλά και για τις υποσχέσεις που μας έδωσε όσον αφορά το χτίσιμο του νέου γηπέδου αλλά και την ασφάλεια των οπαδών μας ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια… υποσχέσεις που ελπίζουμε να κρατήσει…!!!
Του ευχόμαστε καλή επιστροφή στην πατρίδα να έχει!!!».

Διευκρινίσεις από τον Σύνδεσμο
Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της επίσκεψης του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στον υπό κατασκευή χώρο του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, ο «ασπρόμαυρος» Σύνδεσμο ανήρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook διευκρινιστική δήλωση.

Αναλυτικά γράφει:
«Επειδή μετά την επίσκεψη του Υπ. Οικονομικών της Ελλάδας κυρίου Τσακαλώτου δημιουργήθηκαν κάποια θέματα μέσα από τα μηνύματα σας και στην σελίδα μας εδώ αλλά και στα προσωπικά μας προφίλ θα θέλαμε και ο πρόεδρος του συνδέσμου αλλά και τα παιδιά που ήταν παρών εκείνη την ώρα να διευκρινίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα…
• Η επίσκεψη του υπουργού έγινε με ΚΑΘΑΡΑ δικιά του πρωτοβουλία σαν φίλαθλος της ομάδας μας πιο πολύ και όχι σαν υπουργός και για αυτό δεν ειδοποίησε κανέναν ότι θα έρθει.

• Δέχτηκε και μας άκουσε για όλα τα θέματα, που ενώ το βασικό θέμα ήταν στην αρχή ο ΠΑΟΚ, μετά γυρίσαμε και στα θέματα της Ελλάδας γενικότερα και η λεκτική επίθεση που δέχτηκε, με ήπιο πάντα τρόπο, ήταν τέτοια που σίγουρα δεν την περίμενε και μάλλον δύσκολα θα μας ξανά επισκεφτεί… ειδικά όσον αφορά στο μέγα θέμα της προδοσίας της Μακεδονίας μας αλλά και για όλη την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας!!!

• Δέχτηκε και άκουσε τα παράπονά μας για τα θέματα του ΠΑΟΚ όπως για τα περσινά ευτράπελα και για την κλοπή του τίτλου από την ομάδα μας και μας έδωσε τις υποσχέσεις του ότι δεν θα παρατηρηθούν τα ίδια φαινόμενα στα επόμενα χρόνια αλλά και πήραμε τις επιβεβαιώσεις ότι θα προχωρήσει γρήγορα η κατασκευή του υπερσύγχρονου γηπέδου μας και όπως επίσης θα κάνει τα πάντα για την προστασία των οπαδών μας ειδικά στα εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας!!!
• Αν όπως λέτε αρκετοί να μην τον δεχόμασταν δεν θα είχαμε την δυνατότητα να του εκφράσουμε όλα τα παράπονα μας!! Και χωρίς να ξεχνάμε ότι αυτοί ήταν η αιτία που ξεκολλήσαμε από τα χρέη μας και μπορεί ο πρόεδρος μας να διοικεί την ομάδα χωρίς να υπάρχει χρέος!!!

• Και σίγουρα η αντιμετώπιση η δικιά μας θα ήταν εντελώς διαφορετική αν ξέραμε ότι θα έρθει… θα το είχαμε οργανώσει καλύτερα και θα υπήρχε οπτικοακουστικό υλικό για να μπορέσει όλος ο κόσμος να δει ότι μόνο ευχάριστη δεν ήταν η παρουσία του εκεί και ίσως το έχει μετανιώσει κιόλας που ήρθε!!!
• Δεν παύει όμως να είναι τιμή μας που ένας ΠΑΟΚτσης πρώτα και μετά με την ιδιότητα του υπουργού, μας έψαξε και μας βρήκε με σκοπό να επισκεφτεί τον ιστορικό αυτόν σύνδεσμο της Νέα Υόρκης….έναν σύνδεσμο που κρατάει την σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά όπως μας είπε ο ίδιος αλλά και χωρίς την βοήθεια κανενός όπως του διευκρινίσαμε εμείς… παρά μόνο με την αγάπη των μελών που αντλούν δύναμη από τα μηνύματα που λαμβάνουμε από κάθε γωνίας της γης!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ
ONE NATION
ONE CITY
ONE TEAM
ONE FAMILY».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available