Συγχαρητήρια από Εθνικό Συμβούλιο Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου

Κύριε Διευθυντά,

Απευθύνω την παρακάτω επιστολή προς τον Υφυπουργό Απόδημου Ελληνισμού της Ελλάδας αξιότιμον κ. Αντώνη Διαματάρη

Αξιότιμε κ. Διαματάρη,

Εκ μέρους του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου, οργανισμού ο οποίος αντιπροσωπεύει τον Καναδικό Ελληνισμό από ακτή σε ακτή, στην απέραντη αυτή χώρα, σας εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια διά την αναγνώριση, με την οποία σας ετίμησε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, η οποία πιστεύουμε, ότι σας αρμόζει, διότι είστε ένας από μας και γνωρίζετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν άμισθοι πρεσβευτές των εθνικών μας συμφερόντων.

Αλλωστε, το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο είναι σε κατ’ ευθείαν επαφή με τον «Εθνικό Κήρυκα» της Νέας Υόρκης και πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν, όντας ευγνώμονες, σας έχουμε ευχαριστήσει δημόσια δια μέσου της ιστοσελίδας μας, για την αμέριστη και ανιδιοτελή υποστήριξή σας στον οργανισμό μας και στα επιτεύγματά μας.

Πιστεύουμε, ότι με την καινούργια σας θέση, θα συνεχιστεί η εποικοδομητική μας συνεργασία για την υλοποίηση των στόχων μας.

Δεχθείτε λοιπόν την επιστολή αυτή, σαν μια διαβεβαίωση των ειλικρινών μας ευχαριστιών για την υποστήριξή σας, αλλά και για μια ανανέωση των σχέσεων, σε επίπεδο αμοιβαίας συνεργασίας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Dr. Theodore Halatsis, President
Dr. Costas Pappas, Vice-President, Administration & Secretary, Governmental
and Public Affairs

Μόντρεαλ, Καναδάς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available