Συγχαρητήρια

Κύριε Διευθυντά,

Διαβάσαμε το δημοσίευμα της δεσποινίδας Βανέσσας Διαματάρη στον «Εθνικό Κήρυκα» στις 22 Νοεμβρίου που ήταν και η Ημέρα των Ευχαριστιών και γράφω αυτή την επιστολή μόνο και μόνο για να συγχαρώ θερμότατα την δεσποινίδα Βανέσσα και να της πω το «καλή αρχή στη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία» διότι όπως νομίζω, αργά ή γρήγορα θα αναλάβει τα καθήκοντα του πατέρα της ή μάλλον της οικογένειας Διαματάρη στον «Εθνικό Κήρυκα».

Καλή υγεία λοιπόν, καλή υπομονή, καλή επιμονή και καλή συνέχεια. Επί τη ευκαιρία θα σας κάνω δυο ερωτήσεις σχετικά με δημοσίευμά σας. Η πρώτη ερώτηση είναι: Εχετε ζήσει για πολλά χρόνια στην Ελλάδα; Διότι αυτά τα ελληνικά του δημοσιεύματος είναι από Ελληνα της Ελλάδος και είναι απίστευτο για εμένα ότι έχουν γραφτεί από Ελληνα της Αμερικής.

Η δεύτερή μου ερώτηση είναι η εξής: Λέτε ότι οι πρώτοι προσκυνητές που ήρθαν από την Ευρώπη εδώ στην Αμερική μετά από ένα χρόνο που είχαν μείνει εδώ μαζεύτηκαν για να ευχαριστήσουν τους ιθαγενείς κατοίκους που τους βοήθησαν να μπορέσουν να σταθούν εδώ.

Ενώ εμείς ξέρουμε ότι μαζεύτηκαν για να ευχαριστήσουν τον Θεό που τους βοήθησε να σταθούν εδώ. Και εδώ θα σας παρακαλούσα εάν είχατε την καλοσύνη να μας απαντούσατε σε αυτές μου τις ερωτήσεις και μάλιστα θα σας ευχαριστούσα ιδιαιτέρως για αυτή την καλοσύνη σας.

Και να συμπληρώσω εδώ, δεσποινίς Βανέσσα, ότι ο θείος σας, ο μακαρίτης ο Κώστας Σφηρούδης, ο οποίος ήταν κουνιάδος της γιαγιάς σας και είχε δουλέψει ως μάγειρας για εμένα για αρκετά χρόνια, ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στα 90 χρόνια που είμαι στη ζωή και επί τη ευκαιρία αισθάνομαι να πω το αιωνία η μνήμη του αλησμόνητου θείου σας και φίλου μου, Κώστα Σφηρούδη.

Σας ευχαριστώ πολύ για το δημοσίευμα

Δημήτριος Γεωργόπουλος
Φλάσινγκ, ΝΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available