Συμμετοχή από Βοστώνη

Το τμήμα των ομογενών ευζώνων. Διακρίνονται ο Δημήτρης Παπασλής και ο Κώστας Μαμάκος. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούκος.

Στην παρέλαση της Νέας Υόρκης είχε προγραμματισθεί να παρευρεθεί και μεγάλη αντιπροσωπεία από την Ομογένεια της Βοστώνης με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Βασίλη Καυκά, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το τμήμα των ομογενών ευζώνων το οποίο μάλιστα θα παρέλαυνε και ομογενείς μας.

Είχε ναυλωθεί λεωφορείο για τη μετάβαση των ομογενών μας, το οποίο μάλιστα συμπληρώθηκε μόλις έγινε η ανακοίνωση, ενώ δεκάδες ομογενείς μας από τη Βοστώνη, τα προάστιά της αλλά και από άλλες πόλεις της Μασαχουσέτης είχαν ξεκινήσει με τα ιδιωτικά τους οχήματα.

Εχω την αίσθηση πως πρόκειται για μία καλή κίνηση και πρωτοβουλία εκ μέρους της Ομογένειας της Βοστώνης, φέτος μάλιστα που δεν συνέπεσαν οι παρελάσεις των δύο πόλεων, Βοστώνης και Νέας Υόρκης. Ισως μάλιστα θα πρέπει να επιδιώκεται κάτι τέτοιο με τον κατάλληλο προγραμματισμό, αλλά και με πιο οργανωμένη προσπάθεια ώστε να γίνεται ανταλλαγή επισκέψεων και συμμετοχής ένθεν κακείθεν. Δεν νομίζω πως είναι δύσκολο να ναυλώνονται σαν αρχή πέντε λεωφορεία από Νέα Υόρκη για την παρέλαση της Βοστώνης και το αντίθετο. Από του χρόνου λοιπόν.

Θ.Κ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available