Συνάντηση Γ. Ζαββού με τις διοικήσεις των τραπεζών και το προεδρείο της ΕΕΤ

Από αριστερά, ο κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, υφυπουργός, αρμόδιος για τη δημοσιονομική πολιτική, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, υπουργός Οικονομικών, κ. Γεώργιος Ζαββός, υφυπουργός, αρμόδιος για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, υφυπουργός, αρμόδιος για τη Φορολογική Πολιτική και Δημόσια Περιουσία (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)

ΑΘΗΝΑ. Ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γεώργιος Ζαββός, αρμόδιος για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, συναντήθηκε την Τρίτη με τις Διοικήσεις των Τραπεζών και το Προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ).

Ήταν μία συνάντηση γνωριμίας, στην οποία συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν:

Ο Πρόεδρος της ΕΕΤ και Πρόεδρος Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γεώργιος Χατζηνικολάου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χρήστος Μεγάλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος κ. Παύλος Μυλωνάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank κ. Βασίλειος Ψάλτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίας, καθώς και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank και Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΕΕΤ κ. Θεόδωρος Καλαντώνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Bank κ. Θεόδωρος Πανταλάκης, καθώς και η Γενική Γραμματέας της ΕΕΤ κα. Χαρίκλεια Απαλαγάκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available