Συνελήφθησαν διαρρήκτες με πλούσια δράση στο Κουίνς

(Scott Roth/Invision/AP, FILE).

NEA YOΡΚΗ. Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε μια τριπλέτα διαρρηκτών η οποία είχε αναπτύξει πλούσια δράση στην περιοχή του Κουίνς. Πρόκειται για τον Κάρλος Κάστρο Ντιάζ, 41 χρόνων, τον Μισέλ Βαλέντσια Τζαραμίλο, 21 χρόνων και τον Χόρχε Βέλα Σανκλεμέντε, 52 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο καθώς προσπαθούσαν να διαρρήξουν δύο οικίες στην Κορόνα.

Οι τρεις τους κατά το διάστημα των τελευταίων πέντε μηνών φέρονται να έχουν διαπράξει διαρρήξεις σε σπίτια στην Κορόνα, το Γουντσάιντ, το Φόρεστ Χιλς, το Τζάκσον Χάιτς.

Στη λεία τους μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται πορτοφόλια Luis Vuitton, ένα ρολόι Bulova, γυαλιά Prada και μετρητά ύψους 10.000 δολαρίων τα οποία αφαιρέθηκαν από σπίτι στο Τζάκσον Χάιτς στις 15 Απριλίου.

Η δράση τους έλαβε τέλος το Σαββατοκύριακο, καθώς προσπαθούσαν να διαρρήξουν δύο σπίτια στην Κορόνα. Δύο μέλη της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης τους είχαν θέσει υπό παρακολούθηση και τελικά τους συνέλαβαν.

Μάλιστα, ο ένας από τους συλληφθέντες, ο Βέλα Σανκλεμέντε ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον αφήσουν ελεύθερο με αντάλλαγμα να τους δίνει πληροφορίες.

Ο Τζαραμίλο παραδέχθηκε στην κατάθεσή του ότι οι παράνομες δραστηριότητές τους πραγματοποιούνταν εδώ και μήνες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *