Συνεχίζονται οι έρευνες για αγνοούμενο ομογενή σκιέρ στο Τορόντο του Καναδά

O Κωνσταντίνος Φιλιππίδης. Πηγή: State Police.

ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο ομογενής Κωνσταντίνος –Ντάννυ- Φιλιππίδης, 49 ετών, πυροσβέστης το επάγγελμα, από το Τορόντο του Καναδά, αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, καθώς έκανε χιονοδρομίες στο βουνό Whiteface Mountain με παρέα φίλων του.

Τελευταία φορά που τον είδαν, σύμφωνα με την πολιτειακή αστυνομία (state police) ήταν το απόγευμα της Τετάρτης. Την είδηση δημοσίευσε η αμερικανική εφημερίδα «Times Union», ενώ οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του οι οποίες ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης στις 4:30 και συνεχίσθηκαν χτες για έκτη κατά σειρά ημέρα.

Ο κ. Κωνσταντίνος Φιλιππίδης εξαφανίσθηκε από το χιονοδρομικό κέντρο (ski resort) στην περιοχή Wilmington όπου διέμενε με φίλους του που είχαν μεταβεί για σκι.

Ο εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Olympic Regional Development Authority Τζον Λούντιν είπε ότι εκατό και πλέον άνθρωποι έχουν επιδοθεί σε εντατική έρευνα παντού στο όρος Whitface Mountain και στην ευρύτερη περιοχή, η οποία αυτή την εποχή έχει πολύ χιόνι για την ανεύρεση του. Επί πλέον συμμετέχουν έξι κυβερνητικές Υπηρεσίες και πολλοί εθελοντές.

Ο κ. Φιλιππίδης την τελευταία φορά που εθεάθη φορούσε πράσινο σακάκι για σκι, μαύρο κράνος και κόκκινα χιονοδρομικά υποδήματα. Σύμφωνα με την περιγραφή που έχουν δώσει οι

Αρχές ο σωματότυπος είναι 5 πόδια 10 και ζυγίζει περί τα 220 πάουντ, έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά.

Οι Αρχές κάνουν έκκληση σε οποιονδήποτε είδε τον κ. Φιλιππίδη εκείνη την ημέρα της εξαφάνισης του να επικοινωνήσει με την πολιτειακή αστυνομία στον αριθμό (518) 873-2750.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available